Tojással kente össze a nyilatkozatot

2010. július 29. 14:34

Kaszinótojást kent szét „avatásként” a VPOP Közép-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatal épületében kifüggesztett Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatán egy férfi. Dániel Pétert garázdaság miatt feljelentették.

2010. július 29. 14:34

A civilben ügyvédként tevékenykedő Dániel Péter pár hete alapította meg a „Tiltakozunk az Orbán-bulla és annak kötelező kifüggesztése ellen” nevű Facebook-csoportot. Ez a legnagyobb ilyen tartalmú szerveződés a közösségi portálon. A Férfi itt tett ígéretet arra, hogy amikor először találkozik a kifüggesztett NENYI-vel, akkor „felavatja” azt. Erre végül július 28-án, szerdán került sor a VPOP Közép-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatal épületében.

Dániel Péter a reggelije gyanánt szolgáló kaszinótojást kente szét a nyilatkozaton a biztonságiak, és 30 ügyfél szeme láttára, közben pedig a NENYI-t és annak kifüggesztésére vonatkozó kormányrendeletet kritizálta. A férfit végül garázdaság miatt feljelentették, s fegyelmi felelősségre vonás érdekében a Magyar Ügyvédi Kamarát is értesítették az esetről.

 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
margand
2010. július 31. 22:08
Ugyan, csak reklámot akart csinálni magának a bibsi ügyvéd, elérte. Mellesleg a Facebook-on történő szervezkedésekről jut eszembe. Észrevettétek, hogy a Facebook-on kizárólag zsidók találhatók? A tulajdonos is sémita, az ügyfelei is. Ha meg akarod tudni valakiről a származását, elég, ha megnézed, rajta van-e a Facebook-on...
advocaat
2010. július 30. 14:38
No, Drága Magyar Testvérek! Kicsit lehet bekenegetni az IPSÉT! Én majd eljárás útján teszem... Dr. Dániel Péter Ügyvéd Iroda neve: Dr. Dániel Péter Iroda címe: 1034 Budapest, Bécsi út 123. Ii/11. Telefon: 267-2319 Fax: 267-2319 E-mail: [email protected] RAJTA!!!
advocaat
2010. július 30. 14:25
ÜGYVÉDI KAMARAI PANASZT: s nem hagyni, hogy Csenterics vagy Réti ELTUSSOLJA AZ ÜGYET!!! Jogszabály szövegét rongálta meg, amit egy kormányzati döntés (jogszabály) alapján függesztettek ki! HA EZT LEHET, akkor holnap a cigánybűnöző a Bíróság közepére szarik!!!
red label
2010. július 30. 13:02
Nemzetellenes tahó, bunkó stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!