Újabb NENYI-ket rongáltak meg

2010. augusztus 04. 19:06

Újabb két közintézményben „avatták fel” a kötelezően kifüggesztett Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát. Pécsett és Érden is megrongálták a NENYI-t, de ezúttal senkit sem jelentettek fel.

2010. augusztus 04. 19:06

Mint ismeretes, Dániel Péter ügyvéd július 28-án, a VPOP Közép-magyarországi Regionális Nyomozó Hivatalának épületében kente össze kaszinótojással a nyilatkozatot, amiért  VPOP feljelentette rongálás miatt.

Az atv.hu értesülései szerint szerdán újabb kép nyilatkozat szenvedett kárt. Pécsen, az APEH épületében Heindl Péter „avatta fel” az ott kifüggesztett NENYI-t: piros színű, alkoholos filctollal egy paprikajancsit rajzolt az nyilatkozatra. Érden a Földhivatal épületében kihelyezett nyilatkozatot érte „támadás”, ennek részleteiről illetve az elkövető személyéről egyelőre nincs információ. A kaszinótojásos akcióval ellentétben az utóbbi két alkalommal nem született feljelentés.

Az ATV úgy tudja, a héten a fővárosban kaszinótojás partival folytatódik a tiltakozó akció.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 05. 11:53
mi értelme van ezeknek a rongálásoknak?
cutcopy
2010. augusztus 05. 09:12
Kicsinyes bosszú a választási vereségért..
zoli_29
2010. augusztus 05. 08:41
60%-os Fidesz és 20%-os MSZP mellett eléggé vicces dolog megpróbálni népmozgalomnak beállítani néhány félőrült akcióját, akik képtelenek belenyugodni a választások eredményébe.
vero1_
2010. augusztus 04. 21:49
nagy bátorságra vall. névtelen támadás egy papír ellen. mindenesetre nem dzsipók voltak, mert ők nem kaszinótojással kenik be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!