A Greenpeacenek is van NENYI-je

2010. szeptember 06. 19:40

Zöld Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot fogalmazott meg a Greenpeace Magyarország. A szervezet szerint erre azért volt szükség, mert a kormány érzéketlen a fenntarthatóságra.

2010. szeptember 06. 19:40

A XXI. század elején Magyarország az egész világgal egy időben szembesült a növekedés korlátaival. A magyar nemzet 2010 nyarán összegyűjtötte életerejét és jobbik eszét, hogy kinyilvánítsa: elege volt az önpusztításból, és megvalósítja a fenntarthatóságot” - így kezdődik a Greenpeace által megfogalmazott Zöld Nemzeti Együttműködési Nyilatkozata.

A szervezet szerint azért volt szükség a Zöld NENYI-re mert a kormány érzéketlen a világ egyik legfontosabb trendjére, és a fenntarthatóságra. „Ez olyan, mint ha Dobó István a török ostrom elleni felkészülés helyett az egri várnép világnézeti nevelésével lett volna elfoglalva” – állítják. Vay Márton szóvivő szerint nyilvánvaló, hogy ma a fenntarthatóságnak nagyon magas prioritást kell adni. A Greenpeace aktivistái a Zöld NENYI-t az utcákon plakátolják majd, illetve a középületekben kifüggesztik.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendée
2010. szeptember 07. 15:10
Kedves Greenpeace! Egy kis olvasnivaló Dobóról, meg az egri várnép "világnézeti neveléséről": "(...) a falak ereje nem a kőben vagyon, hanem a védők lelkében." Bocsánat Greenpeace, magyar aktivisták! Általános iskola 6. osztály, kötelező olvasmány. Tudjátok, Gárdonyi!
pelekas
2010. szeptember 07. 09:14
Fenntarthatóság? Ezzel már elkéstünk szvsz... és szvsz ha Dobóék világnézetileg nincsenek rendben, akkor a török hamarabb foglalja el Eger várát...
sky.net
2010. szeptember 07. 07:25
, menjél már amerikába ződtakony és kérd számon a niggeren miért szarik bele amerika kiotói egyezménybe ,még mindig ..
morfondír
2010. szeptember 06. 20:03
zöldek még, majd megérnek.........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!