A tévéből értesült a székházostromról Kondorosi

2010. szeptember 03. 13:05

Csak másnap beszélt miniszterével az MTV-székház ostromáról a volt államtitkár. Kondorosi Ferenc beszámolóját derültség és megrökönyödés fogadta a parlamenti albizottság ülésén. A politikus ma sem tudja, mit kellett volna tennie aznap este.

2010. szeptember 03. 13:05
A Hír Tv-ből értesült az MTV székházának ostromáról - mondta el Kondorosi Ferenc, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium egykori államtitkára a 2002 és 2010 közti jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság ülésén.
 
Kondorosi az értesülés után „morális értelemben szolgálatba helyezte magát”, ám Petrétei József igazságügyminiszterrel csupán másnap beszélt a történtekről - a képviselők beszámolóját derültséggel és megrökönyödéssel fogadták. A volt államtitkár elmondta, ma sem tudja, mit kellett volna tennie akkor, hiszen a rendőröket nem utasíthatta.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ppali
2010. szeptember 03. 19:18
Ugyan miért idegeskedett volna, hiszen az történt, amit elterveztek. Semmi fennakadás nem volt, ami miatt bele kellett volna avatkozni az eseményekbe.....
drienovác
2010. szeptember 03. 16:36
mennyire életszerű, a rendészeti államtitkár dolgozgat odahaza valami rendkívül "nagyívű" dolgon, közben megy a tv-ben a tv-ostrom, őkelme meg mentálisan szolgálatba helyezi magát, és várja, felhívja-e valaki... nem tájékozódik a rendőrfőnöktől, hogy ugyan mi a lófaszért nem teszi a rendőrség a dolgát, miért hagyják, hogy a kollégákra rágyújtsák a házat, nem, semmi ilyesmi, vak is látja, hogy a dolgok a legnagyobb rendben a terv szerint haladnak, így aztán dolgozik a "nagyobb ívű feladatán", aztán mikor elfárad, lefekszik szundizni.... holnap is lesz nap....
szonja91
2010. szeptember 03. 16:21
Én sem hiszek neki....!
Django
2010. szeptember 03. 16:18
Ha utasításokat adott volna akkor meg az lenne a baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!