Nem olvasztják be a Duna TV-t

2010. október 28. 09:07

A Duna Televízió komoly reformok előtt áll. Fideszes források szerint Kálomista Gábor kerülhet majd az élére, de nem vonják össze a Magyar Televízióval. Egyelőre nem tudni, mi lesz 10 ezer négyzetméteres székházával sem.

2010. október 28. 09:07

A csődközeli helyzetben lévő MTV gazdálkodását rendezni igyekvő, a Duna Tv nyári botrányain felháborodott kormánypárti szakpolitikusok körében még a nyáron is tartotta magát az a felvetés, hogy a két közszolgálati tévét össze kellene vonni, ám a különféle tévés és politikai lobbik hatására lemondtak a tervről - tudta meg a Hírszerző. Azonban a Duna is radikális változások előtt áll.

A televízió élére Kálomista Gábor producer állhat, viszont továbbra sem tudni, mi lesz a Duna Tv több mint 10 ezer négyzetméteres székházával. Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke augusztusi kinevezése óta többször bírálta a Duna Tv-t, jelezve, megengedhetetlen, hogy a több tízmilliárd forintból működő állami tévék egymás kárára versengenek és azonos profilú szerkesztőségeket tartanak fenn.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2010. október 28. 11:14
Duna TV az egyetlen nézhető tévé! Remélem, az is marad! (Bár Kálomista Gábortól nem sok jót remélek. Hacsak nem akarja (rossz) ízlését ráerőltetni az eddigi kiváló filmes szerkesztőkre és másokra!)
morfondír
2010. október 28. 10:08
DieHard, mi? Messzire veted a sulykot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!