Fiktív cégek a MÁV tenderein?

2011. március 04. 10:27

Egy ingatlankezelő vállalat fiktív cégekkel versenyezve jutott kétmilliárd forinthoz MÁV-tendereken. A KDNP-s Spaller Endre szerint a visszaélésekben Fapál László is érintett.

2011. március 04. 10:27

Spaller Endre, az Országgyűlés MÁV-vizsgálóbizottságának kereszténydemokrata tagja pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette: a MÁV 2007 és 2009 közti tenderein fiktív cégek is indultak.

A visszaélések Spaller szerint a HM-botrányból megismert Fapál László és Zámbori Mihály nevéhez is köthetőek, ebben az időszakban ők egy MÁV-leányvállalatot irányítottak. A korrupció gyanúja a Megaron Ktf.-vel kapcsolatban merült fel. Az ingatlankezelő cég kétmilliárd forintot nyert el különböző MÁV-tendereken úgy, hogy közben fiktív cégekkel versenyzett.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2011. március 04. 12:39
Fapál... Ilyen névvel milyen feje lehet? Linkeljetek már be egy képet! Láttátok azt a fazont, aki a Hende beiktatásakor ott állt és úgy nézett ki, mint Boborján? Az se volt egy semmi figura, minket bevonuláskor megnyírtak, ha nem volt elég rövid a hajunk.
1,5 liter
2011. március 04. 12:33
úgylátom fapál lesz a következő cuslág.
MOPO3OB
2011. március 04. 10:53
Miben különbözik a MÁV a BKV-től? A BKV-ből csak nokiás dobozokban lopták ki a pénzt, még a MÁV-nál egész vagonokat használtak. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!