Szanyi bedőlt Tomcat médiahackjének

2011. március 14. 16:32

Feljelenti a Jobbik Szanyi Tibort, miután a politikus sajtótájékoztatóján valótlanságokat állított arról, hogy a párthoz köthető csoportok keresztet égettek Gyöngyöspatán.

2011. március 14. 16:32

Feljelenti a Jobbik a gyöngyöspatai ügyben valótlanságokat állító Szanyi Tibort, miután az MSZP-s politkus szombaton közleményben, vasárnap pedig sajtótájékoztatón szólította fel a kormányt, hogy haladéktalanul tegyen rendet Gyöngyöspatán, és zavarja el azt a fekete sereget, amelyet a Jobbik odaküldött. A szocialista politikus közlése szerint a Jobbikhoz köthető paramilitáris alakulatok egy kettős fakeresztet állítottak fel Gyöngyöspatán, és azt meggyújtva tombolva kiáltoztak az ott élőknek.

Szanyi Tibor sajtótájékoztatóját követően Polgár Tamás, a Tomcat néven ismertté vált blogger nyilvánosságra hozta: magát helyi roma lakosnak kiadva ő hívta fel telefonon az MSZP-s képviselőt, és csapta be az állítólagos gyöngyöspatai keresztégetéssel.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője telefonon az MTI-nek elmondta, hogy azokat a sajtóorgánumokat is feljelentik, amelyek csak a szocialista politikus szavait ismertették, a Jobbik cáfolatát azonban nem közölték.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyomozo
2012. március 10. 21:51
Ő szogálja a saját érdekeit és védi a saját bőrét. Én ellenben vele Szolgálok és Védek!
nyomozo
2012. március 10. 21:44
Tibor! Ne ijesztgess már azokat akik csinálnának valami értelmeset és nem csak a szájukat tépik. Kérlek hagyd dolgozni az értelmes embereket. A te vonatod már elment, de te sajnos itt mararadtál. Nembaj. Remélem tök egyedül. Hidd el az ujjáépítése ennek az országnak nélküled is meg fog történni, feltéve ha valami baki folytán nem leszel akármilyen csoportosulás elnöke. Mit csináltál 8 évig, hok voltál akkor amikor a husos fazék mellett tehették volna azért, hogy ne talicskázzák ki párttársaid az ország, az emberek pénzét. íakkor miért nem tettél aláírásoddal ellátva egyetlen feljelentést sem, pedig látnod kellett volna mind azt amit én is láttam, de megkötötte a kezemet, kezünket a te ideológiádat követő csapat.Nem baj. Itt hagyott a vonat, vergődj és főjj a levesedben, csak a pártelnöki poszttól tartson távol minden szebb jövőt akaró választásra jogosult hazánkat szerető ember. Azért üdv.
nyugalmazott tanár
2011. március 16. 13:56
Ez a zárkaforradalmár nem fér a bőrében. Belekötne az élő fába is. De most mesterére talált :-) Hűtse már le valaki egy vödör vízzel. És vissza a zárkába...
drieno
2011. március 15. 20:44
ebből is látszik, hogy szanyi klasszikus kapitány, nem hálózati ember, különben egy ilyen egyszerű trükknek nem ült volna fel ha a tomcat nevű a böszmét hívta volna, lehet, hogy azóta is keresnék, mint eltűnt személyt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!