Bokrosék alapítványt gründoltak

2011. április 21. 16:22

Konzervatív és szabadelvű nézeteket valló, közpolitikai kutatásokkal foglalkozó alapítvány alakult Bokros Lajos és Kerék-Bárczy Szabolcs vezetésével.

2011. április 21. 16:22

A szervezet a Szabadság és Reform Intézet Alapítvány nevet viseli, kuratóriumának elnöke pedig Bokros Lajos lett. A Horn-kormány pénzügyminisztere elmondta: ez nem egy párt csírája, és soha nem lesz az, de fontosnak tartja, hogy majd legyen egy konzervatív-liberális pártalakulat, amelynek szakmai megalapozása elől nem zárkóznak el.

Kerék-Bárczy Szabolcs, az alapítvány ügyvezető igazgatója azt közölte, havonta, kéthavonta szeretnének megjelentetni közpolitikai tanulmányokat. Hamarosan pedig elérhető lesz honlapjuk, amelyen blogokat, rövid véleményeket is publikálnak majd angol és magyar nyelven. Ezenkívül konferenciákat szeretnének szervezni aktuális témákban.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2011. április 22. 07:47
szerintem nem kell galamus2
HSL
2011. április 22. 07:29
Bejegyeztetem a sör és filozófia alapítványt.
miertnememlekszem
2011. április 22. 00:39
akiknek az adócsökkentés-kiadáscsökkentés kell, azok elfogadják a nacionalista blablával körítve is. akiknek ez utóbbi tabu, bármit is kapnak érte gazdaságilag, azok túl kevesen vannak (az szdsz egykori táborának a fele).
ZolieM
2011. április 21. 18:43
Újabb herecsomó a nemzet testén...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!