Gyermekeinek vett lakásokat Fapál László

2011. április 13. 09:19

Százmillió forintért vásárolt lakásokat Fapál László, a honvédelmi tárca vesztegetési ügyének vádlottja 2006-ban. Az elszámoltatási kormánybiztos a Hír Televízió Célpont című műsora nyomán indított eljárást az ügyben.

2011. április 13. 09:19

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos szerint százmillió forintért vásárolt lakásokat két gyermekének Fapál László, a honvédelmi tárca vesztegetési ügyének vádlottja. A vásárlás 2006-ban, éppen akkor történt, amikor Fapál László és Juhász Ferenc akkori honvédelmi miniszter korrupciós ügyletei is zajlottak. Az ügy további bizonyítéka, hogy a két XIII. kerületi luxusingatlant ugyanaz a cég kínálta, melytől a honvédség vásárolta a később Fapálnak negyedáron továbbadott zuglói lakást.

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos a Hír Televízió Célpont című műsora nyomán indított eljárást a Központi Nyomozó Főügyészségen.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorstalan01
2011. április 13. 15:44
Aljas és pofátlan hazudozás folyik a médiában Fidesz megrendelésre. Ebben a cikkben szinte semmi sem igaz. A köznép meg beveszi, mint a faszt, igaz, Buga Tibor!
nick89
2011. április 13. 10:54
Vagy állítsák bíróság elé az összeset, vagy hagyják békén ezt a 10-20 kishalat is! Unom már hogy mindig ugyanezeket a pofákat vezetgetik láncon a Híradóban, a nagyhalak (gyurcsányi, bajnai, drazsé,veress, stb,stb) meg jól szórakozik azon, hogy mi ennek örülünk. Fiúk, nem erről volt szó!
jakatta
2011. április 13. 10:34
Minden hasonló, korrupcióból vagy gazdasági bűncselekményből származó pénzt vissza kell fizettetni az elkövetővel. Hogy hogyan? A börtön büntetés mellett a kárösszeget is meg kell pontosan állapítani, majd CSAK AKKOR szabadon engedni a tettest, ha ezt az összeget is befizette a károsult számlájára. Ekkor hiába íratja át a vagyonát más rokonára, ha nem fizet, börtönben marad egészen addig, amíg nem fizet, hiába telik le közben a büntetése. Kétszer is meggondolnák ezen túl, hogy honnan és mennyit lopjanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!