Megszűnik a Független Hírügynökség

2011. május 25. 11:46

Működésének pénzügyi fenntarthatatlansága, a hírszolgáltatás iránti valós megrendelői érdeklődés hiányában a Független Hírügynökség működtetői, a Braun & Partners tulajdonosai a hírügynökség megszüntetését kezdeményezik - értesült a Kreatív Online.

2011. május 25. 11:46

A Független Hírügynökséget 2004-ben alapította több magánszemély. A hírügynökség 2011 februárjában került új tulajdonoshoz, a Braun & Partnershez. Az utolsó megbeszéléseken részt vevő médiavállalatok viszont úgy döntöttek, a közös és önálló, független hírszolgáltatás fedezésének költségeit, együttműködésre épülő modell kidolgozását nem vállalják.

A Független Hírügynökség tulajdonosváltása után másfél hónappal arra lehetett számítani, hogy április 1-jétől ingyenessé válik a Magyar Távirati Iroda (MTI) szolgáltatása, de erre végül május 16-án került sor.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petrov
2011. május 25. 14:55
Na mi van, az állami csecs nélkül pár hónap alatt szétrohadt az egész balos médiabirodalom? A Szent Piac éltetői először sírásra, aztán könyörgésre, végül szalámilopásra kényszerülnek? Nem szép dolog a káröröm, de most azért röhög a vakbelem :D
kissapka01
2011. május 25. 14:25
Igazából kb. így lett volna helyes: megszűnt független Hírügynökség lenni...
tutti_mc_mondo
2011. május 25. 12:38
ez a nagy, büdös kapitalizmus.... miért is van az, hogy braun ur csak állami csecsen képes sikeres lenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!