Négy és fél évet kapott Stadler

2011. május 16. 10:09

Négy év hat hónap börtönbüntetésre, valamint 67 millió forintos vagyonelkobzásra ítélte első fokon a Bács-Kiskun megyei bíróság Stadler Józsefet.

2011. május 16. 10:09

Stadler Józsefet négy év hat hónap börtönbüntetésre, valamint 67 millió forintos vagyonelkobzásra ítélték első fokon. A vállalkozót visszaesőként folytatólagosan elkövetett adócsalás, folytatólagosan elkövetett csalás, közokirat-hamisítás, valamint magánokirat-hamisítás miatt ítélte letöltendő börtönbüntetésre a Bács-Kiskun megyei bíróság. Kriszt Ádám másodrendű és Gyuris György harmadrendű vádlottat egyaránt 120 ezer forint pénzbüntetésre ítélték.

Az akasztói vállalkozót még 2003-ban négy és fél év börtönre ítélték különösen nagy kárt okozó csalásért, ebből három évet leült. Szabadulása után Solton, majd Budapesten nyitott hipermarketeket, idén februárban kezdődött ellene újabb per. Stadler mindvégig ártatlannak mondta magát.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2011. május 17. 15:32
Érdekes, hogy milyen gyorsan el lehet ítélni valakit! Vagy csak őt???
miloka
2011. május 17. 09:32
Halkan megkérdezném, hogy ha ő ennyit kapott, akkor mennyit fog kapni pl. Hagyó vagy Hunwald??? Már csak az összegeket nézve is érdekes lehet ez.
Aromó
2011. május 17. 09:22
Hát komolyan mondom, ez az ember többet jár már börtönbe, mint én éjszaka vizelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!