ATV: Mécsesekkel emlékezik a Szolidaritás a rendőr áldozatokról

2011. október 23. 15:28

Az ATV értesülései a „Nem tetszik a rendszer”-tüntetést követően a Szolidaritás mozgalom több ezer mécsest kíván elhelyezni az egykori MTV-székháznál, így tisztelegve a 2006-os események rendőr áldozatai előtt. A megmozdulást nem jelentették be.

2011. október 23. 15:28

Több ezer mécsest tervez elhelyezni a Szolidaritás mozgalom a vasárnap délutáni, Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport által szervezett, „Nem tetszik a rendszer”-tüntetést követően az MTV egykori székházánál. A tömörülés így kíván tisztelegni a 2006-os események rendőr áldozatai előtt - értesült az ATV. A csatorna úgy tudja, hogy a szervezők arra számítanak, hogy 2-3 ezren követik őket. A megmozdulást egyébként nem jelentették be, mert úgy vélik, hogy amíg az békés, addig nem oszlatható fel.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
suski
2011. október 24. 07:44
Persze, vigyetek mécseseket az ÁVH-sok emlékére is, aztán kiáltsatok fasizmust, amikor jól megvagdalnak titeket. Tüntessétek ki Biszkut, Hornt, az oroszokat okt 23-án és kurvára csodálkozzatok majd, ha leköpnek az utcán.
tewton
2011. október 23. 19:13
a cim alapjan azt hittem, az 56-os avos martirokra akarnak emlekezni a testulettol. persze nem, de mintha mise t0rtent volna.
aetius
2011. október 23. 18:34
Ez elképesztő! :D A hazai Szolidaritás mozgalom elég gyorsan lenullázza magát. :D Marhák.
miloka
2011. október 23. 18:21
Felvilágosítana valaki arról, hogy 2006-ban hány rendőr vesztette életét vagy szerzett maradandó károsodást a TV székháznál? Azt is jó lenne tudni, hogy az a szakaszrendőr, mely pár utcával odébb állt és várt a bevetésre, miért nem lett odavezényelve akkor? ( jó tudom ők a maszoposok székházát védték volna, ha szükség lett volna rá. De nem volt.) És akik most így emlékeznek az"áldozatokról" vajon októberben ott voltak Olaszliszkán Szögi tanár úr meggyilkolásának helyszínén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!