Médiahack áldozata lett a Jobbik?

2011. október 14. 14:59

Novák Előd nevében küldtek ki ismeretlenek közleményt a [email protected] címről pénteken. Novák állítja, nem a Jobbik készítette a közleményt, de annyira profi akcióról van szó, hogy még a szófordulatait is átvették. A párt kormánypárti hackkerekre gyanakszik, és feljelentést tesz az ügyben.

2011. október 14. 14:59

Médiahack történt, amikor ismeretlenek a [email protected] címről pénteken olyan közleményt küldtek szét Novák Előd nevében, amelyet nem a Jobbik készített. Novák Előd elmondta: a pénteki „meghackkelt közleményben” a képviselők javadalmazásának jelentős csökkentéséről van szó. A politikus szerint már csak azért sem írhatta a közleményt a párt, mert „a Jobbik demagóg javaslatokat nem tesz”. Hozzátette: „profi akcióról van szó”, mert még a szófordulatait is átvették. A Jobbik feljelentést tesz az ügyben, mert szeretnék megtudni, hogy pontosan mi történt.

Novák Előd kitért arra is, hogy a Jobbik programjában több ponton is foglalkozik a politikusok juttatásainak csökkentésével. Továbbra is kitartanak a képviselők végkielégítésének megvonása, valamint az álláshalmozás elleni küzdelem mellett is. Hozzátette: mivel a politikusi álláshalmozás témaköre bekerült a hackkelt pénteki közleménybe is, ezért „kormánypárti hackker” akciójára gyanakodnak. A Jobbik alelnöke szerint pártja küzdelme az álláshalmozás ellen sokak érdekeit sérti, de „tegyük hozzá, nem a választókét, nem is választókra gyanakszom, hanem kormánypárti politikusra” - mondta.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. október 16. 10:21
Bammeg ennek a Novak gyereknek akkora fule van, mint egy elefantnak. Mifele szerzet ez?
korona
2011. október 16. 08:59
Kedves NOVÁK ELŐD! Egyiknek a véleménye sem érdekel !!! Melleted vagyok! Ne hagyd magad! Gratulálok Kedves Családodhoz! Sok sikert és SZEBB JÖVŐT !!!
Nagytestver
2011. október 15. 18:03
Nagybátyámnak van egy undorító korcs kutyája, kb. 7 éve. Gyurcsánynak hívják. Mikor megyünk látogatóba, Gyurcsány kedvesen, farokcsóválva, kézcsókolva fogad, nagybátyám pedig zavarja: Takarodj hátra, piszkos kommunista, hazaáruló, stb.!
Nagytestver
2011. október 15. 18:00
A kutyámat elneveztem Elődkének. Hihi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!