Lomnici-ügy: több vezető is repült

2011. december 15. 13:00

Azonnali hatállyal elküldték Élő Gábort, az MTI Hírcentrum igazgatóját és Papp Dánielt, az MTVA Hír- és hírháttér Főszerkesztőségének vezetőjét a Lomnici-ügy miatt. A két vezetőnek azért kell távoznia, mert a közmédia 2011. december 3-ai híradóinak egyik tudósításában kiretusálták a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét, Lomnici Zoltánt.

2011. december 15. 13:00

Az Index információi szerint Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója azonnal hatállyal felmondott Élő Gábornak, az MTI Hírcentrum igazgatójának. Az FN24 szerint Élőt az indoklás szerint a szakmai együttműködéshez szükséges bizalom elvesztése miatt küldték el. Az Index szerint utódja ideiglenesen Galambos István, az MTI alelnöke lesz.

Ezzel egy időben Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója felmentette az MTVA Hír- és hírháttér Főszerkesztőségét irányító Papp Dánielt. Az FN24 szerint az ő helyét ideiglenesen Csonka Szabolcs veszi át.

A két vezetőnek azért kell távoznia, mert a közmédia 2011. december 3-ai híradóinak egyik tudósításában kiretusálták a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét, Lomnici Zoltánt.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodycount
2011. december 16. 13:30
No akkor pár dolog! Pappot soha, senki nem jelentette fel az állítólagos 'hamisítás' miatt! Aki picit is képben van az tudhatja: a médiában mindennaposak az ehhez hasonló dolgok, de ez NEM HAMISÍTÁS!!! Nem véletlen, hogy a hőzöngők sem mernek feljelentést tenni, az ugyanis nem állná meg a helyét! Azonban arra jó, hogy bármikor elő lehessen rángatni.. Ami meg a kiretusálást illeti, egy középszerű tudósító fasz, elképesztően ostoba cselekedete - vágói segédlettel... Arra azonban jó, hogy sokan diktatúrát kiáltsanak!
smogger
2011. december 16. 10:41
Szeretnék én olyan szarul járni mint ezek a seggnyaló srácok. Kár volt kirúgni őket, ott van a következő lógó nyelvű társaság, akik még toleránsabbak lesznek a Vezénylő Tábornokhoz és seggnyalóihoz..........
2011. december 16. 10:26
Milyen " hiteles " a cím. Több vezető repült... Konkrétan : egy.
HSL
2011. december 15. 18:50
KIRÚGNI?! Majd inkább be kéne őket nyomni a mandiszerkesztőségbe, a forradalom hűséges katonáira más fronton is szükség lehet ki kéne retusálni a sok köcsög kételkedőt, meg rendesen feketelistázni és utánuk menni ez a ner vastörvénye pusztuljon, aki ellenáll a Kedves Vezér, azaz maga a nép akaratának ezekben a vészterhes időben ZikkViktor vagy Za Sztalinam, na szóval éjjen-éjjen és hajrá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!