Floridába utaztatja a győztes gyerekeket a köztévé

2012. április 12. 14:48

A nagy érdeklődésre való tekintettel a gyerekeknek is lehetőséget ad a Maradj talpon! stábja, hogy összemérjék tudásukat. A szervezők a kérdéseket és a nyereményeket is a 12 éves korosztályhoz alakították.

2012. április 12. 14:48

Tizenkét éves gyerekek versenyeznek majd az m1 Maradj talpon! című vetélkedőjének pénteki műsorában. A szervezők a kérdéseket és a nyereményeket is a korosztályhoz alakították - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtökön az MTI-t.  Mint kifejtették, sok gyerek jelentkezett a műsorba, ezért kaptak lehetőséget a fiatalok is a közszolgálati televízió vetélkedőjében a játékra. Kiemelték: a versenyzők nemcsak maguknak és családjuknak nyerhetnek értékes ajándékokat, hanem az egész osztályuknak, iskolájuknak is. A fődíj ezúttal osztálykirándulás lesz a floridai Orlandóba, az igazi Disney Worldbe. A játékosok pénznyeremény helyett a különkiadásban a főnyereményen túl az eredeti összegeknek megfelelő technikai felszerelésekért, élményekért, kirándulási lehetőségekért és családi utazásokért játszanak.

Mivel a játékszabályban megszabott 18 éves korhatárnál fiatalabbak nem jelentkezhetnek a műsorba, a tizenkét éves gyerekek szülői felügyelettel és beleegyezéssel vehetnek részt a játékban - írta az MTVA.

Mint írták, a kérdések témáit is a fiatal játékosokhoz igazította a stáb, például népszerű film- és rajzfilmfigurákkal, mint Harry Potter és Spongyabob, vagy éppen a János vitézzel és a Facebookkal kapcsolatos kérdések kerültek a feladványok közé.

Az MTVA tájékoztatása szerint a Maradj talpon! Facebook-oldalán meghirdetett lehetőségre az ország több pontjáról jelentkeztek az iskolák; a versenyzőket az osztálytársak választották ki maguk közül, így tanulmányi versenyen jeleskedő gyerekek és a közösségben aktív fiatalok kerültek a játékosok közé.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!