Google Analytics és egyéb webanalitika: Superweek 2012

2012. május 30. 09:00

A galyatetői Superweek 2012 a webes forgalmi adatok elemzéséről, az analitikai megoldások (és kiemelten a Google Analytics) lehetőségeiről szólt.

2012. május 30. 09:00

Az adatok és az elemzés fontosságáról szólt a Data Beats Opinion – Superweek 2012 konferencia, amin számos hazai és külföldi előadó beszélt a különféle analitikai megoldásokban, kiemelten a Google Analytics-ben rejlő lehetőségekről. Nick Mihailovski, a Google Analytics vezető fejlesztője előadásában arról beszélt, hogyan modellezi a Google analitikai szolgáltatása az emberi viselkedést. Caleb Whitmore (Analytics Pros) szerint tavaly a piaci szereplők tevékenységének egyik fókusza a jó minőségű adatgyűjtés volt, Julien Coquet (Hub'Sales) pedig azt mondta: rossz adatokból rossz döntés születik. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!