Igazgatóváltás a Viasatnál

2012. június 07. 19:13

Június 15-ével távozik posztjáról Csényi Kati, a Viasat3 és a Viasat6 hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgatója; helyét Prukner Brigitta veszi át.

2012. június 07. 19:13

Június 15-ével távozik posztjáról Csényi Kati, a Viasat3 és a Viasat6 hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgatója, aki 2009 nyara óta dolgozott a cégnél – közölte a Médiapiac. A portál emlékeztetett: Csényi mint saját gyártású műsorokért felelős kreatív producer kezdte, majd programigazgatóként irányította a két csatorna tartalmakért felelős osztályát. 2011 októbere óta tevékenykedett tartalomfejlesztési igazgatóként.

Prukner Brigitta, a Csényi Kati felelősségi körét átvevő korábbi kreatív producer a továbbiakban produkciós vezetőként egy személyben felel majd a csatorna saját gyártású műsoraiért. prukner eddig olyan produkciók elkészítésében vállalt meghatározó szerepet, mint a Négy Esküvő, az Éden Hotel, az ÁlomÉpítők, A cég hangja, illetve az Aranypart – tudatta a Médiapiac.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!