Nem maradt talpon Szalai Annamária

2012. június 03. 11:43

Mackókat és esernyőket gyűjt a médiahatóság elnöke, aki a cipőknek sem képes ellenállni.

2012. június 03. 11:43

„A népszerű televíziós kvízműsor, a »Maradj talpon!« NMHH-s különkiadását vetítették le a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A „kihívó" a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, Szalai Annamária volt, aki két munkatársával, Szabolcsi-Majláth Orsolyával és dr. Hantosi Istvánnal, illetve két diákújságíróval, Tóth Enikővel és Pekoli Miklóssal mérte össze tudását. A rendhagyó műsorban az NMHH tevékenységére és a médiatudatosságra épülő kérdések, valamint a játékos, könnyed, általános műveltséget felmérő feladványok váltották egymást” – írja a médiahatóság csatornája.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2012. június 05. 01:20
Milyen érdekes. Ha kormánypárti oldalról íródott ez a cikk, gerilla marketing, ha ellenzék oldalról, akkor karakter gyilkosság.
Laibach
2012. június 05. 01:20
Gerilla marketing by Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.
bmucsai
2012. június 04. 13:16
Macik és cipő! Évtizedek óta keresnek fogást rajta médiagecik tucatjai. Eddig sikertelenül! Tragikus, hogy csak ennyit lehet, ennyit szabad mutatnia magából. De hát ilyen aljadék a média! Emberként nem szabad megnyilvánulni. Marad a plakát. Maci, cipők, gödör.
lebutitott vadbarom
2012. június 04. 13:15
remélem abból a lyukból nem jön fel többet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!