Vádat emeltek Juhász Ferenc ellen

2012. július 13. 09:57

Az egykori honvédelmi minisztert, illetve Fapál László korábbi HM-államtitkárt jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség.

2012. július 13. 09:57

A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter, szocialista országgyűlési képviselő és Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium egykori közigazgatási államtitkára ellen pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt.

Keresztes Imre főügyész az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a főügyészség a vádlottakat jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével vádolja, melyet Juhász Ferenc tettesként, Fapál László pedig felbujtóként követett el. A vagyonkezelési szabályok megszegése következtében a Honvédelmi Minisztériumot 43 millió forint vagyoni hátrány érte, amely nem térült meg – olvasható a főügyészség közleményében.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yssil
2012. július 13. 15:24
Kedves kommentelők! A többség persze tudja, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, vagy még az sem. Mi az a 43 milka ahhoz a több ezer milliárdhoz képest, ami az elmúlt 20 évben - bűnös módon - gazdát cserélt! Hol vannak ezek a bűnösök, ellenük miért nem indul eljárás?
Trükkök Százai...
2012. július 13. 15:18
Fapál László... :DD Úristen, milyen arcok voltak felelősek a hon védelméért... Bohózat.
Fedor
2012. július 13. 15:16
Csak jelzem, hogy az elmúlt 2 évben számtalan esetben próbálkoztak azzal, hogy a FIDESZ ellenfeleket bűntetőeljárás alá vonták valamilyen indokkal, és szinte mindegyiknek az lett a vége, hogy idővel vissza kellett vonni a vádakat bűncselekmény hiányában...
jenggot
2012. július 13. 14:15
Tiszta gestapo. Éljen a náci magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!