Hatalmas veszteség Murdoch vállalatánál

2012. augusztus 10. 15:51

Több mint másfél milliárd dolláros veszteséget szenvedett el a negyedik negyedévben Rupert Murdoch vállalata, a News Corporation.

2012. augusztus 10. 15:51

Több mint másfél milliárd dolláros veszteséget szenvedett el a negyedik negyedévben Rupert Murdoch vállalata, a News Corporation. Tavaly 683 milliós nyereséget produkált a New York-i székhelyű cég – írja a mediainfo.hu a Bloomberg cikke alapján.

A News Corp. június végén jelentette be: szétválasztja az amerikai Wall Street Journalt és a brit Sunt is kiadó vállalati részt, és az annál sokkal nyereségesebb, a Fox csatornát és a 20th Century Fox filmstúdiót is magában foglaló szórakoztatóipari üzletágat.

Rupert Murdoch médiamágnás nagyhatalma akkor ingott meg, amikor tavaly kiderült: az azóta megszüntetett News of the World bulvárlap politikusok, hírességek, és bűntények áldozatainak hangpostafiókjait törte fel néhány eladható sztori érdekében.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!