Puzsér és Stohl a Heti Hetesben?

2012. szeptember 06. 10:05

A Heti Hetes főszerkesztője cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket szerződtetnék Hernádi Judit megüresedett helyére. Jelenleg Puzsér Róberttel szeretnének tárgyalni, de felmerült Ábel Anita és Stohl András neve is.

2012. szeptember 06. 10:05

Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket szerződtetnék Hernádi Judit megüresedett helyére. Ónodi a Hír24-nek elmondta: Hernádi helyére felváltva hívnak majd vendégeket. Alföldi továbbra sem tartja összeegyeztethetőnek a Heti Hetesben való szereplést színházigazgatóságával, ám  Havas Henriket nem tartja kizártnak Ónodi György, hogy alkalmanként meghívják majd.

A főszerkesztő azt is elárulta: jelenleg Puzsér Róberttel szeretnének tárgyalni, de felmerült Ábel Anita és Stohl András neve is. A műsor idei évadának első adása szeptember 30-án lesz az RTL Klubon, a következő adás azonban már az RTL II-n lesz, várhatóan mindig 22 óra körüli időpontban, vasárnap. Az első adásban a tervek szerint Váncsa István szerepel Hernádi Judit helyett – írja a Hír24.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. január 30. 20:13
A Stohl nem hiszem,hogy még egyszer tönkre akarja tenni a karrierjét.Az ő tehetsége nem ilyen majomkodásra való.Remélem megjött az esze.
sky.net
2012. november 15. 15:18
, szép nagy bárd , véres tőke, és indulhat a heti hentes
pimepime
2012. szeptember 07. 01:39
Magam részéről őszintén nagyon örülnék Alföldi Róbertnek a heti7-ben. Ugyanúgy nem nézném, de a Nemzeti Színház egy jobb hely lenne.
kispufi
2012. szeptember 07. 01:39
ez a műsor még van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!