Utcát nevezne el Horthyról a Jobbik

2012. október 03. 09:45

A Jobbik szerint véget kellene vetni a történelemhamisításnak, a párt utcát nevezne el Horthy Miklósról.

2012. október 03. 09:45

Utcát nevezne el Horthy Miklósról a Jobbik Budapesten. Szabó György, a Jobbik fővárosi frakciójának tagja a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt úgy fogalmazott: „véget kell vetni a történelemhamisításnak”, és utcát neveznének el Horthy Miklósról. Szabó közölte azt is, hogy frakciója nem támogatja a Vidám Park bezárását. Losonczy Pál frakcióvezető azt mondta, a Jobbik „teljes vállszélességgel” kiáll a Vidámpark mellett, szerintük, még ha „retrofeelingben” is, de meg kell maradnia a parknak.

A Jobbik további javaslatait ismertetve Szabó György elmondta: forrásokat biztosítanának az elöregedett vízcsövek cseréjére, a BKV-nak százmilliós károkat okozó színesfémtolvajok ellen rendelet- és törvénymódosítással lépnének fel, valamint a Pro Urbe-díjat kiterjesztenék a Budapesten tanuló tehetséges diákokra is.

    

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2012. október 03. 16:04
Franciaországban van néhány utca elnevezve Robespierre-ről és néhány XVI. Lajosról. Ami engem illett, nem költöznék, mondjuk a Kádár János utcába.
abcd
2012. október 03. 12:12
Kertész utca! Hm, hm ?!
Trükkök Százai...
2012. október 03. 11:25
Goebbik Magyarországért Vonaglom.
vagabond visszatér
2012. október 03. 11:19
Szegény dànielpéter leontheti festékkel az egész utcàt. Legfeljebb kap érte egy dicséretet a birosàgon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!