Feljelentették a Hír24 kommentelőit is

2012. november 10. 11:16

Nem csak a Népszava, hanem a Hír24/FN24-en megjelent Papcsák Ferencről szóló cikkhez érkezett kommentek miatt is büntetőeljárás indult.

2012. november 10. 11:16

Papcsák visszavág című cikkre érkezett hozzászólások miatt a a XVI. kerületi rendőrkapitányság a Hír24 (FN24) kommentelőinek személyes adatait is kikérte a portáltól – írja a portál. A rendőrség levele szerint a feljelentő – aki valószínűleg Papcsák Ferenc lehet, mivel személyiségi jogi perről van szó – rágalmazással és becsületsértéssel vádolja négy hozzászólót, akik kommentjeikben keresetlen szavakkal illették a polgármestert. A Hír24 megjegyzi: mivel facebookos kommentelést használnak, ezért adatokat sem tárolnak a hozzászólóikról.

Nem sokkal korábban a Népszava közölte, hogy egy Papcsák Ferencről szóló cikkhez érkezett hozzászólások miatt eljárás indult, a rendőrség pedig kikérte a laptól a kommentelők adatait.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2012. november 13. 09:00
Hoppá!
zenitaph
2012. november 13. 08:08
nem értem itt miért gyanúsítják rögtön Papcsákot..ez egy komoly névtelen feljelentés volt
honphibu
2012. november 13. 08:06
Höhö, a vicces az egészben az, hogy nagy valószínűséggel zuglói lakosokat jelentett fel, olyanokat, kiknek Ő a választott polgármestere. Nagyon-nagyon remélem, hogy per lesz belőle, mivel bármiféle kiemetele is lesz, abból Papcsák csakis vesztesen kerülhet ki. És ha 2 év múlva újra megválasztják a zuglóiak - nos, akkor megérdemlik, hogy szopjanak!
mandieler
2012. november 13. 08:05
Háát,ha valóban a papzsák-frici a feljelentő,rossz lóra tett.Ugyanis először apját-anyját kellett volna feljelentenie,amiért anno a világra hetyegték őkelmét,nem tartva attól,hogy micsoda szörnyet szabadítanak az országra..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!