Vége lesz a demokráciának?

2012. november 21. 10:46

A Riszpekt Ház többek között Kósa Lajost és Ablonczy Bálintot kérdezte a regisztrációról és az új választási törvényről.

2012. november 21. 10:46

A DK élőlánccal tiltakozott az új választási törvény ellen, amelynek elfogadásával Gyurcsány Ferenc szerint vége lesz a demokráciának. A Riszpekt Házban felelevenítették a Semjén Zsolt elleni plágiumgyanút, melyet több KDNP-s politikus is egyfajta keresztényüldözésként értelmezett. De az Index videójában szerepelnek Matolcsy György emlékezetes hódmezővásárhelyi kijelentései, illetve az általa készített megszorító csomagok is.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2012. november 21. 23:01
Meg akarom vegre erteni, mert elmondhatatlanul unom a karogast, hogy HOGYAN akadalyozza meg a regisztracio, hogy barki, aki akar, elmenjen 2014-ben es jol Orbanek ellen szavazzon. Nem latom ertelmet a magam reszerol, de azt sem birom megerteni, miert akadalyoz ez barkit abban, hogy szavazzon, meghozza oda, ahova akar. Namarmost, ha ezek utan Feri, vagy akarki mas a demokracia halalarol enekel, teljesseggel hiteltelen. Hogyan lehetne tehat egy ilyen emberben megbizni, ha egy ilyen egyszeru ugyben is hazudik, jobb esetben teved?
dodóbá
2012. november 21. 19:14
Ügyes kis videó, főleg a "független" gazdasági szakértős rész tetszik, ahol humorosan elmagyarázzák, hogy az éppen visszakéredzkedő üzletvezető által felvett hitel törlesztésére kitalált módszerből hány plazma tv-t lehetne venni. Mondjuk egy indextől mit is várna az ember, én kérek elnézést.
Odoaker
2012. november 21. 18:30
AB egy seggfej. Többet szólni sem érdemes róla.
hogymikvan
2012. november 21. 18:18
"...hiszen régen 2 forduló volt, most meg ahelyett reggel. Ennyi..." Inkább annyi, hogy a kétfordulós választással nyert a fityesz '98-ban, amikor torgyán visszaléptette a javukra a képviselőjelöltjeit. Ezt most kilőtték, nehogy ők is így járjanak. A regisztráció meg semmi másról nem szól, csak elkaszálni a lehetséges ellenvoksokat. A békekerengő menetesek, meg a fityesz törzstábor akkor is elmegy regisztrálni, ha közben a király meg a csapata felgyújtja az ország négy sarkát. ...és ezt jól tudják, erre építenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!