Jobbik: Suhajda Krisztián váltja Bödecs Barnát

2012. december 05. 14:20

A párt elnöksége egyhangúlag úgy döntött, hogy Suhajda Krisztiánt, a Jobbik Bács-Kiskun megyei elnökét kéri fel a képviselői munkára, a kedden lemondott Bödecs Barna helyére.

2012. december 05. 14:20

A Jobbik országos elnökségének szerdai döntése nyomán Suhajda Krisztián tölti be a magánéleti okok miatt mandátumáról lemondott Bödecs Barna helyét az ellenzéki párt parlamenti frakciójában – tájékoztatta Vona Gábor szerdán az MTI-t. A Jobbik elnöke közleményében leszögezi: mivel Bödecs Barna a 2010-es választásokon a párt országos listájáról jutott be a parlamentbe, így a jogszabályok szerint a 2010-es országos listáról kellett az utódját is kiválasztani a Jobbiknak. A párt elnöksége szerdán egyhangúlag úgy döntött, hogy a listán soron következő Suhajda Krisztiánt, a párt Bács-Kiskun megyei elnökét kéri fel a képviselői munkára, aki azt vállalja is.

 Suhajda Krisztián 36 éves, kétgyermekes borász. A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2003-as alakulása óta aktív tagja a pártnak. Jelenleg a Bács-Kiskun megyei közgyűlés tagja, azt a mandátumát azonban átadja, mivel a Jobbikban tiltott „az efféle politikusi álláshalmozás”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!