Újabb képviselő hagyta ott a Jobbikot

2012. december 04. 13:56

Bödecs Barna is kilépett a Jobbik frakciójából, egyben mandátumát is visszaadta. A politikus közleménye szerint döntésének személyes okai voltak, mandátumának betöltéséről a párt oszáros elnöksége dönt majd.

2012. december 04. 13:56

Kilépett a Jobbik frakciójából Bödecs Barna. Az Origo információját a párt sajtófőnöke is megerősítette, részleteket azonban nem árult el, csak annyit, hogy a Jobbik délután közleményt ad ki az ügyben.

A parlament honlapján Bödecs neve mellett az áll, hogy december 4-ig a Jobbik frakciójának tagja, december 5-től pedig független képviselő.

Frissítés

Bödecs Barna közleménye szerint nem csak a frakcióból lép ki, hanem mandátumát is visszaadja, döntését pedig személyes okokkal magyarázta, amit azonban nem akart kifejteni részletesen. Hozzátette: a Jobbikot és parlamenti frakcióját szakmai munkával a továbbiakban is támogatni fogja. Bödecs mandátumának betöltéséről a párt országos elnöksége dönt.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. december 04. 17:53
"Az ezredrésznyi ellentünti azért ad némi támpontot," Az ellentüntetőket nemigen mutatta a "demokratikus" tv. Voltak bőven. De, más ellentüntetni, és más a fülke magányában szavazni. Majd meglátjuk!
kukagyerek
2012. december 04. 16:07
Nem tudom mi szüksége van a hazug címadásra a Mandinak? A Jobbikot nem hagyta el, csak a mandátumáról mondott le. Nagy differencia! Erre, a bal és jobboldali "demokrata" pöcsök nem igen lennének képesek.
Viktus
2012. december 04. 15:59
Esetleg a helyére a színvonal fenntartása érdekében beülhetne Toroczkai László pl. :P
Viktus
2012. december 04. 15:57
Zsidó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!