Gundel Takács: A Maradj talpon!-ban még van lehetőség

2013. január 09. 14:43

Gundel Takács Gábor szerint szó sincs arról, hogy örökre levette volna az m1 műsoráról a Maradj talpon! című műsort az MTVA. Ami történik, az szerinte teljesen bevett módszer a televíziózásban: rotálják a legnépszerűbb vetélkedőket, hogy ne unják meg ezeket a nézők.

2013. január 09. 14:43

A Maradj talpon! lekerült a köztévé képernyőjéről. Ennek kapcsán a műsorvezető Gundel Takács Gábor a hvg.hu-nak azt mondta: „A sajtóban megjelentekkel szemben nem arról van szó, hogy vége, és soha többet”.

A Maradj talpon!-ban még van lehetőség, nem égett ki, de nem is szeretnénk, hogy ez megtörténjen, ezért született meg ez a döntés” – tette hozzá Gundel Takács, aki megerősítette, hogy a rotációs módszer eredményeképpen, márciusban egy új játékkal jelentkeznek. Ősszel, vagy jövő márciusban újra elővehetik a műsort, amely komoly apparátussal működik, és amelynek forgatása alapos felkészülést igényel.

Az üggyel kapcsolatban több helyen is azt írták, hogy a készítőknek esélyük sem volt elköszönni a nézőktől. A műsorvezető ezt nem cáfolta a hvg.hu-nak, magyarázatot viszont adott rá. „Ez nekem sem volt jó, de a decemberben leadott adásokat még novemberben vettük fel, akkorra pedig még nem született meg a stratégiai döntés a műsor jövőjét illetően, ezért nem köszöntem el a nézőktől.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!