Hatékony keresővel áll elő a Facebook

2013. január 16. 13:04

Új keresővel jelentkezik a Facebook; a Graph Search a közösségi oldalon az elmúlt évek során felhalmozódott információt teszi majd áttekinthetővé – számolt be a Médiapiac.

2013. január 16. 13:04

Új keresővel jelentkezik a Facebook; a Graph Search a közösségi oldalon az elmúlt évek során felhalmozódott információt teszi majd áttekinthetővé – számolt be a Médiapiac. A szolgáltatás valósidejű keresést tesz majd lehetővé, és várhatóan hatékony szűrőfunkciója is lesz. A Mashable említett példája szerint így például adott cégnél dolgozó, síelni szerető ismerőseinket is néhány kattintással elérhetjük - amennyiben azok korábban jelezték a Facebookon sportszeretetüket.

A funkciót egyelőre csak az amerikai felhasználók egy  szűk köre érheti el, béta tesztelésre azonban bárki jelentkezhet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!