Szünetel a Maradj talpon!

2013. január 07. 15:35

Gundel Takács Gábor elfoglaltsága miatt egyelőre nem készül újabb Maradj talpon!-adás, de az MTVA szerint nem szüntetik meg a vetélkedőt.

2013. január 07. 15:35

A Blikk információi szerint a köztévé legsikeresebb saját gyártású műsora azért kerül le a képernyőről, mert a műsorvezető Gundel Takács Gábor túl elfoglalt lesz a közeljövőben. Hollósi Györgyi, a Maradj talpon! főszerkesztője a műsor Facebook-oldalán közölte, hogy Gundel Takács a januári kézilabda-világbajnokságról is közvetít majd, ezt követően A Dal társműsorvezetője lesz, márciustól pedig napi műsornál számítanak rá. „Még nem tudjuk, hogy ez a vetélkedő mikor lesz látható ismét a televízióban” — árulta el Hollósi a műsor nézőinek.

A Comment:com bloggere, sixx csalódottságának adott hangot, hiszen a kritikusok által is nagyra értékelt vetélkedő készítőivel „nem közölték időben, hogy szevasz, nem kell többet bejönni a stúdióba, így Gundel Takácsék el sem tudtak köszönni a nézőktől”. Emellett rámutatott arra, hogy ez a napokban már a második olyan műsor, amely a köztévé ún. Rákay-korszakában indult és most lekerül a képernyőről. A Maradj talpon! 2011 októberében indult és 233 adást láthatott a nagyközönség. A készítők reményei szerint azonban a szünet nem végleges: „Készülünk az új műsorra, és ez sem kerül végleg a süllyesztőbe” — írták a Facebookon. Ezt Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke is megerősítette az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményében.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!