Wallis: Nem fektetünk be Uj Péter oldalába

2013. március 22. 14:23

A Wallis Asset Management Zrt., illetve a Wallis vállalatcsoport semmilyen médiapiaci érdekeltséggel, vagy befektetéssel nem rendelkezik, és a jövőben sem tervez ilyet – közölte a Mandiner.médiával Müllner Zsolt vezérigazgató az Uj Péter oldalával kapcsolatos hírekre reagálva.

2013. március 22. 14:23

Van Wallis-pénz az Uj Péter által alapított, májusban induló hírportál mögött – írta a csütörtöki Heti Válaszban Stumpf András. A lap úgy fogalmazott: a médiaiparban tényként kezelik, hogy az erre az évre százmillió forinttal számoló online vállalkozás „szponzorai” között előkelő helyet foglal el a Wallis-tulajdonos Veres Tibor, akit „egyértelműen a baloldalra szokás sorolni”. Mint írták, Bajnai Gordon csapatának „kézenfekvő” beállni az új portál mögé, hiszen a Wallis 2002-től három évig már dolgozott Uj Péterékkel.

Ezzel kapcsolatban a Wallis Zrt. pénteken közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz. Mint írták: a Wallis Asset Management Zrt., illetve a Wallis vállalatcsoport semmilyen médiapiaci érdekeltséggel vagy befektetéssel nem rendelkezik, és a jövőben sem tervez ilyet.

A cikkre Uj Péter blogján úgy reagált: „Kedves fiúk. Eddig jóban voltunk, most majd nem leszünk. Erre számítottam, mondjuk. Megkérdeztek, kábé elmondtam, mi a helyzet, nem hatotta meg őket. Azt azért meg tudom ígérni, hogy ha Bajnai ezredannyira beáll mögém, mint amennyire Lajosék ott vannak a Válasz mögött, akkor a Hősök terén déli tizenkettőkor tetováltatom a seggemre a Heti Válasz aktuális címlapját.”

Amint arról a Mandiner.média is beszámolt korábban: májusban indulhat az egykori Index-főszerkesztő Uj Péter új oldala, amely akár a Jeti Válasz címet is kaphatja. Ezzel párhuzamosan az Indextől olyan húzónevek távoznak mint Mészáros Zsófia, Magyari Péter, Haszán Zoltán, valamint a Riszpekt Ház szerkesztői, Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár. Velük jó eséllyel Uj Péter oldalán találkozhat legközelebb az olvasó.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. május 06. 21:45
Már késő,az isten se mossa le rólad.Megjegyzem negérdemled.
Next adósság
2013. április 07. 18:06
Viszont akkorígy állandóan lógatni fogja Iván az orrát. Hümm!
dávid
2013. április 06. 22:35
melyik nap lesz a tetoválás?
Dr. Kotász
2013. április 06. 22:35
De úgy komponálva,hogy a szelep legyen a bal szeme
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!