Bajnai: A félelmet mindenhol érezni az országban

2013. május 24. 14:05

A volt miniszterelnök szerint 2014-ben ki fogják mondani, hogy a király meztelen. A Hajdú-Bét ügyét pedig a trafikügyről való figyelemelterelésnek tartja.

2013. május 24. 14:05

Bajnai Gordon az ATV Start című műsorának vendégeként elmondta: az Együtt 2014–PM országjáró körútján azt érzékelte, hogy kormányváltó hangulat uralkodik az országban. „Nagyon sokan jönnek, akik elmondják, hogy ők a gyerekeik helyett is jöttek, meg mások helyett is jöttek, akik félnek. Mert a félelmet viszont mindenhol érezni az országban”.

Bajnai szerint ugyanakkor a 2014-es választáson a félelem már nem fogja visszatartani a választókat attól, hogy kinyilvánítsák véleményüket, mert a fülkében lehetőség van „oda tenni az ikszet, ahová a szívünk diktálja”. A félelem szerinte erős, de „még erősebb az, hogy Magyarország nem akar, nem szeret félelemben élni. (…) 2014-ben ki fogjuk mondani, hogy meztelen a király!

Bajnai szerint a trafikügy megmutatta, hogy a „Fidesz-polip” „minden csápjával szívja el az ország életerejét”. Erről próbálják „bevált fideszes recept szerint” elterelni a figyelmet, ilyen a Hajdú-Bét-ügy is Bajnai Gordon szerint. „Ebben az ügyben az nagyon helyes, hogyha a károsultaknak segíteni akarnak. Én magam kétszer jártam el állami hivatalokban, hogy segítsenek, amikor lehetőség volt... Mind a kétszer segítettek is már”. Hozzátette: „Az én lelkiismeretem tiszta”.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Baldur
2013. május 25. 08:51
Ásítok..
miloka
2013. május 25. 07:51
Egy érdekes történet Libásról. http://drteny.com/igaz-hamis/sajatos-modon-probalta-menteni-bajnai-a-hajdu-betet/43 Ezeket miért nem tudja megcáfolni ???
mustármag
2013. május 24. 22:19
Amerre megfordulsz mindenütt félelem lesz az úr?
IgazságosIzomViktor.
2013. május 24. 21:48
Én is érzékelek egyfajta félelmet,de én inkább reményvesztettségnek nevezném.Az emberek a jövőtől félnek,mert a kormány eget és közszolgálati médiát is megrázó sikerpropagandája ellenére folyamatosan csúszunk lefelé.Ez a kormány gátlástalanságban teljesít a legjobban,ugyanakkor egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy ha új,baloldali kormány lenne,az akkora fellendülést hozna.Valahogy nem látszik az erő,és értelmes,erős gazdasági program a kilábalásra.Legalábbis egyelőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!