Elindult a VS.hu

2013. november 05. 13:10

Látványos megjelenést, a legújabb multimédiás megoldásokat, részletes híreket, elemzéseket, és videókat ígér a VS.hu, amely november 5-től érhető el.

2013. november 05. 13:10

A közéleti fókuszú VS.hu a nagy hírportáloknál kevesebb, de részletesebb hírt publikál, és elsősorban a 20-35 év közöttieknek kíván eligazodást nyújtani az információk között - fűzte hozzá Kerényi György. Huszonnyolc tagú szerkesztőséggel indulnak. Az első két hónap próbaüzemnek tekinthető, eleinte nem kell olvasottsági elvárásoknak sem megfelelniük.

A főszerkesztő elmondása szerint a VS.hu-n nem lesznek bulvárhírek, nem követik majd az erős nyelvezetű oldalak stílusát, viszont a híreket nemcsak a látványban igyekeznek hozzáadott értékkel gazdagítani. 

Az oldal tulajdonosairól eddig megjelent értesüléseket Kerényi György nem kommentálta. A cink.hu korábban azt írta, hogy Szemerey Tamás nagyvállalkozó áll a VS.hu egyik tulajdonosa, a cseh Bawaco nevű cég mögött.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hapci
2013. november 15. 09:31
Feltehetőleg ebből 1 újabb fos lesz. A nagy csinnadrattával beharangozott 444-en kb. havonta fordul elő olyan írás, amit érdemes elolvasni. Ehhez képest az Index meg a hasonlóra szabott/gatyásított tartalmú Origo szinte üdítő olvasmány...
imres
2013. november 07. 15:03
Beleolvastam. Első blikkre álvitákat prezentáló baloldali szennylap. Aztán majd meglátjuk, később javul-e a színvonal. Már az gyanús volt, amikor napokkal ezelőtt a forma dicsőítése címszóval reklámozták a terméket. Ez körülbelül ugyanaz, mint amikor egy véres- és veresszájú baloldali első mondata: én független vagyok.
freehckr
2013. november 05. 22:55
Hát, ez így ebben a formában teljesen felesleges... :) A megjelenése mindenképp izgalmas, igaz apróbb hibákkal, de csak mobilon, desktopon hajmeresztő. Az megjegyzendő, hogy jól láthatóan ügyeltek az optimalizálásra is, ez hazai környezetben teljesen ismeretlen ilyen webfejlesztői körökben. Viszont a tartalomhoz egyáltalán nem illeszkedik a forma, ez így ebben a formában teljesen felesleges... A háttér már más kérdés, lehet csak az indulást követő figyelem miatt köhög egy kicsit a rendszer, de a jövőben szerintem nem fog elsöprő sikert aratni a 2-3 másodperces oldalletöltés. A tartalom pedig olyan mint az Origón, vagy a mérsékeltebb HVG-n, már az a kevés ami jelenleg elérhető... azokat pedig ezzel nem fogják lenyomni. Szerintem nem hosszútávú projekt...
Secnir
2013. november 05. 22:55
hát megnéztem ezt a vs.hu-t. és milyen igazuk van! mostantól tényleg csak jobb lehet, mert ez így, ilyen formában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!