Az MSZP szerint fél a Fidesz, ezért korlátozza a plakátkihelyezést

2014. január 21. 14:42

A szocialisták új szóvivője első sajtótájékoztatóján elmondta: az, hogy pártok számára megtiltották a lámpaoszlopokon és az autópályák melletti plakátozást, és így csak a túlnyomórészt Simicska Lajos tulajdonában lévő plakáthelyeken hirdethetnek, hogy Orbán Viktor retteg a választásoktól.

2014. január 21. 14:42

Az MSZP szerint a Fidesz választási bukástól fél, ezért tiltotta be azokat a plakátfelületeket, ahol az ellenzéki pártok is megjelenhettek volna. Veres Gábor, a szocialisták napokban kinevezett szóvivője beszélt erről kedden, Budapesten – új tisztségében első alkalommal tartott – sajtótájékoztatóján.

Szerinte a lámpaoszlopokon és az autópályák melletti plakátozást megtiltó kormányzati rendelet „mindennél biztosabb jele” annak, hogy Orbán Viktor kormányfő retteg a választásoktól. Ugyanis így a pártok csak azokon a plakáthelyeken hirdethetnek, amelyek „túlnyomó részét Simicska Lajos tulajdonába adták” – mondta.

Veres Gábor úgy fogalmazott, mindez olyan, mintha a Fidesz még a mérkőzés előtt, az öltőzőben eltörné ellenfele lábát. A szóvivő szerint azonban mindez nem hátráltatja majd az ellenzéket, mivel az emberek plakátok nélkül is látják az igazságot, vagyis azt, hogy mi mindent vett tőlük el a Fidesz.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2014. január 21. 16:40
Minden jel arra utal, hogy Orbán fél, retteg. Először korlátozza az ellenzék jogait, lehetőségeit, aztán betilt, majd hazudik, mocskos kampányt folytat. Jó jel ez a baloldalnak. Kell nekünk egy rettegő kormány? Nem! Le az Orbán rezsimmel!
S0ma
2014. január 21. 16:40
A szent FÉLELEM. Ez a mantra. Unalmas és hülyeség.
thymian
2014. január 21. 15:41
Én a plakátozást is korlátoznám, főleg az óriásplakátokat. Undorító, amikor mindenhonnan retardált politikusok vigyorognak.
Pinter68
2014. január 21. 15:00
Nem fél, csak totálisan ki akarja zárni a nyilvánosságból a neki nem tetsző hangokat. Egyszerűen megteheti, hogy gátlástalanul visszaél a hatalmával és korlátozza a médiának azt a területét, amit nem tud teljesen a befolyása alatt tartani. Ezért nevezi Magyar Bálint a könyvében nagyon találóan maffiaállamnak, a Fidesz által felépített rendszert. Ezek a példák is csak azt bizonyítják, hogy mennyire nagyon igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!