Stadler József szabad

2014. március 03. 09:45

Betegségére való tekintettel büntetésének félbeszakítását kérte Stadler József, a kérvényt pedig elfogadták.

2014. március 03. 09:45

Stadler Józsefet a múlt hónap első felében kétszer is kórházba került a tököli rabkórházból, a fővárosi egészségügyi intézményből azonban szombaton már szabadon távozhatott az adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt 4 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélt egykori juhász – írja a Blikk.

A lap szerint Stadler február 25-e óta szabad ember. Korábban ugyanis betegségére hivatkozva kérte büntetésének felbeszakítását a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságától és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól, a kérvényt aztán kedvezően bíráltak.

Stadler orvosai ugyanakkor nem örültek neki, hogy a férfi saját felelősségre elhagyta a kórházat. A Blikk kereste Stadler élettársát, Sári Elvirát is, aki azonban nem akart nyilatkozni.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2014. március 03. 11:47
Meghalni engedték haza,eléggé egyértelmű. Amúgy haragudni én se tudok rá.
kukagyerek
2014. március 03. 10:15
A politikai-gazdasági maffia nem tűrte, hogy konkurencia is legyen a pályán. Ezért aztán a Józsi bácsit szinte a semmiért állították félre, brutálisan. Jó egészséget Józsi bá!
Türelem
2014. március 03. 10:10
Tipikus magyar életkép. De azért elgondolkodtató, hogy amíg Stadler börtönbe került, addig Princ, Boldvai, Kulcsár, Simor, Járai, Surányi, Csányi, Király Júlia, Simicska, Nyerges és még sok bankár vigyorog a pofánkba büntetlenül.
VakzKommondor
2014. március 03. 10:08
A miszterelnö kúr valamiért szimpátiát érez azokért, akik lopott pénzen stadionokat építenek értelmetlen helyekre. Ki tudja miért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!