Válasz.hu lett a HetiVálasz.hu-ból

2014. június 02. 15:13

Az új oldalon több fotót és videót ígérnek, és lesznek új rovatok is, amelyek közül a legfontosabbnak a Rostát tartják, ahol az éppen aktuális szerkesztő által fontosnak tartok híreket „rostálják” ki.

2014. június 02. 15:13

Június 2-án, hétfőn elindult a Válasz.hu, a HetiVálasz.hu utódja. A bemutatkozóban több fotót, több videót és a korábbitól teljesen eltérő szerkesztést ígérnek. Új rovatok is indulnak. Ilyen többek között a Magyar Arckönyv, ahol közszereplők Facebook-posztjait szemlézik, a Szintén zenész magazinműsor, és a Rosta, amelyet a Válasz.hu cikke a „legfontosabb, legizgalmasabb” vállalkozásnak tart.

Az oldal hangneme változó lesz: „hol több, hol kevesebb, személyesebb, távolságtartóbb, vicces vagy véresen komoly, tényszerű, beszólós, kétkedő, támogató, kérdező vagy választ adó” – írják.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2014. június 03. 10:02
Ki a f*szt érdekel a Fidesz egyik s*ggnyaló lakájsajtója?! :) Kormányváltás után úgyis megszűnik, mert nem lesz több közpénz beletolva...
Forsz
2014. június 03. 10:02
Teljesen szokatlan és eddig nem tetszik. Sokkal nehezebben kezelhető, mint a korábbi formáció, ahol kézenfekvőek voltak a cikkek és könnyen elérhetőek. De lehetséges, hogy csak a szokatlansága miatt gondolom így. Jó lett volna, ha a Heti Válasz visszahozta volna az olvasói kommentelések lehetőségét egy szakértő moderátor alkalmazása mellett.
Forsz
2014. június 03. 10:02
Nem kötelező felmenni rá, neked különösen sem ajánlott, felesleges is. Kormányváltásra pedig ne várj. Számodra marad továbbra is a hülyeségek hajtogatása és a bosszankodás. Szóval a frusztráció. Csak az, ami voltál eddig is.
Palánk
2014. június 03. 10:02
Érdekes, a Heti Válasz a 2002-t követő időszakban sem ment tönkere.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!