Béla

2014. szeptember 26. 09:43

Egy újságíró vette a fáradságot, és nekifogott oknyomozni. Rászánt vagy fél évet, jött-ment, kutatott, kérdezett, felkeresett, gyűjtögetett, és letett az asztalra egy meglehetősen pontosan dokumentált tényfeltáró anyagot Béláról és családjáról.

2014. szeptember 26. 09:43
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„És most Béla egészen rémisztő hülyeségeket kezdett el beszélni. Teljesen igaza van Stumpf András kollégának, amikor azt állítja, hogy ennél azért komolyabb kiképzést kellett kapniuk a KGB-seknek lebukás esetére. Mert ezt az egész rémtörténetet elintézni annyival, hogy a cikk szerzője az ügynök, hát azért ez meredek.

És persze a Jobbik azonnal rácsavarodott ugyanerre a vonalra. Leügynöközi az újságírót a Jobbegyenes nevű, Jobbikhoz fölöttébb közel álló portál, jobbikos politikusok pedig vállt vállnak vetve állnak ki Béla mellett, és biztosítják őt teljes bizalmukról. (Erről még az emlegetett Jobbegyenes is azt mondja, hogy nem kéne…)

Nem kéne, de muszáj. Ugyanis paranoiás emberekről, paranoiás pártról, paranoiás politikáról beszélünk. A Jobbikról. Az ő világképük egy gigantikus összeesküvés őellenük. S ha KGB-s emberük lebukik, akkor az a baj, hogy a világ-összeesküvés miatt bukott le, minden más legott érdektelen semmiség. Így csiszolódik egymáshoz szükségszerűen Béla és a Párt. Így válnak egymás túszaivá az őrület és becstelenség ingoványos lápvilágában.”

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2014. szeptember 27. 11:21
Ez a szarjankó már Apátinak is nekiment. És ez 168 órás, népszabadságos egysejtű szdsz-ezik, meg szocizik......apám, rinocérosz bőr van pofáján. Zsótika túl sok helyen nem kedvelnek és nem fognak kedvelni, aggódom, nehogy bántódáson essen.:D Te hernyó!
Hogyisvan
2014. szeptember 26. 17:47
"paranoiás pártról, paranoiás politikáról?". Ez a fideszre és zsóti által gátlástalanul kiszolgált vezeéreire ugyanúgy igaz lehet! Nem fogja ezért megütni zsóti a bokáját?
Lolka-Bolka
2014. szeptember 26. 14:39
Na de Zsolt , te mondtad es ez nagyon igaz:NEKUNK MEG A KOMMUNISTABOL A LEGROSSZABB JUTOTT!!!!!! KGB ugynokot keresunk nem kell messze menni mert ott van az kommunista part , neveket tudjuk :Lendvai-Megyo-Kovac-Gyurcsany-........ a lista vegtelen . Miert pont a Kovacs belaval van bajod . A Kommunistak mindenkirol mindent betudnak bizonyitani es az ellenkezojet is . Ezt te tudod a legjobban!!!!! De azert kellene szolni mar a barati korbe , hogy a Fidesz is kezd a Komcsi parthoz hasonlitani (arrogancia-liberalizmus-megalazkodas-hazudozas) Nem lesz ez igy jo , a valaszto nem felejt . HOL VAN AZ ELSZAMOLTATAS --NEM LATOM A GERGENYIT A SITTEN !!!!!
sobrk
2014. szeptember 26. 14:33
Bayer beletalált, a jobbikosok kiborultak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!