Internetadó-tüntetés – Balhé volt a Fidesz-székháznál

2014. október 26. 16:45

Gulyás Balázs, a vasárnap esti, internetadó elleni tüntetés szónoka közölte: 48 órás ultimátumot adnak adnak a kormánynak a javaslat visszavonására. A József nádor térről este hatkor induló tüntetés résztvevői az Andrássy úton át a Hősök terére vonultak, ami szinte megtelt. A rendezvény végeztével egy csoport megdobálta a Fidesz-székházat, összetűzésbe keveredtek a Hír TV stábjával, a rohamrendőrök lassan szorítják ki az utcából a tömeget.

2014. október 26. 16:45

 

Összesen 1114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A helység galagonya
2014. október 27. 12:00
Nagyon tetszik, hogy mennyire pánikba estek az Orbán seggében lakók.
Szarvasember
2014. október 27. 11:37
Jogosnak tartanám a netadót, ha környezetvédelmi céllal vetnék ki. Hiszen a papíralapú médiára már ki van vetve a termékdíj. Az elérte a célját, mert a papír már 98%-ban újrahasznosított termék. Logikus, hogy termékdíj legyen az elektronikus kütyükön és a netszolgáltatáson, hiszen ezek környezetszennyezőbbek a légiközlekedésnél is. Jelenleg a papíralapú média hátrányban van a nettel szemben a rá kivetett különadó miatt. Tehát ha az adóból meg lehetne oldani a használt kütyük újrahasznosítását és ebből építenénk új, gazdaságosabb és környezetkímélőbb erőműveket, akkor szívesen kipengetem az adót.
kukagyerek
2014. október 27. 08:49
Látom, központilag lett nyomva egy csomó mínusz!
Tintamin
2014. október 27. 08:29
Már megint a szimpi fociszurkoló "ultrák". Köszönjük meg nekik, és építsünk alájuk stadiont. Sokat. Mert megérdemlik. Egyébként ki volt az az elmeroggyant, aki erre a pártra szavazott? Mintha mind eltűntek volna, meg névtelenül kommenteznek, de már azt is szégyellik, ami teljesen érthető..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!