Neelie Kroes is örül az internetadó visszavonásának

2014. október 31. 13:50

Örömét fejezte ki Neelie Kroes az internetadó visszavonása miatt. Kroesnak egyébként a péntek az utolsó munkanapja EU-biztosként, hiszen szombaton feláll az új Bizottság.

2014. október 31. 13:50

Neelie Kroes, aki a digitális ügyekért volt felelős a pénteki nappal leköszönő Európai  Bizottságban, szóvivője útján adott nyilatkozatában hangot adott afölötti örömének, hogy „a magyar miniszterelnök visszavonta a világon elsőként javasolt internetadót”.

Kroest örömmel töltötte el az, hogy „meghallották a magyar nép hangját”. Neelie Kroes a minap élesen bírálta az új magyar adónem tervét, tiltakozásra buzdított ellene, és azt hangsúlyozta, hogy az internethasználatot ösztönözni kell. Szerinte nem a helyes irányba mutat, ha ezzel ellentétes intézkedéseket hoznak.

Büszke vagyok arra, hogy az Európai Bizottság pozitív szerepet játszott az európai értékek és a digitális Európa megvédésében” – fogalmazott most Neelie Kroes. Az Európai Bizottság péntek déli sajtótájékoztatóján – amely a távozó testület által szervezett utolsó ilyen sajtóesemény volt – Ryan Heath szóvivő újságírói kérdésre hangsúlyozta: az internet szabályozása során nagyon óvatosan kell eljárni, hiszen az természeténél fogva globális jellegű, és nem mosható össze egyéb távközlési szolgáltatási formákkal.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban bejelentette: a távközlési adó kiterjesztése ebben a formában nem vezethető be, így módosítani kell a parlament előtt fekvő adótörvény-javaslatot.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2014. november 01. 07:26
Ki nem szarja le, hogy minek örül?!
foxi
2014. október 31. 20:44
Nézzétek egy percet koncentráltan a képet... "Neelie Kroes is örül " Most képzeljétek el, hogy Neelie Kroes haragszik ! Na szép álmokat ! Gute Nacht und Happy Halloween ! http://www.glucke-magazin.de/wp-content/uploads/2012/10/patternghost_dtk-holidays-e1351594889383.jpg
öszödibeszéd
2014. október 31. 20:33
ez most Helloween-maszk, vagy tényleg ennyire rémisztő ez a spinkó??? ja, és miért is pont ne sz@rnám le, hogy miről mit gondol ez randa némber?
GV0917
2014. október 31. 20:32
Nelli Kroes örömét fejezte ki, hogy testközelből ismerkedhetett meg a rettenthetetlen barikád harcosokkal mert neki valóban ÁLL a zászló! Hiába csattogtatta protézisét a dalmata Nosferatu,mint Herr von Zack-Zack!Árulta Kuncze apó az enCIÁN kék tablettáit és a búskomor, leharcolt Körmffy -Bauer Tamás, az új fiuk mellett nem rúgnak labdába! Nellike pedig nyájas(vagy nyálas?) Mosollyal biztatja fiúkáit: Csak keményen Pubikáim Titeket támogat Európa! Nyomuljatok beljebb! A csúcsra fel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!