Lehazaárulózta a tüntetőket egy pécsi fideszes képviselő

2014. november 21. 09:31

Fodor Ibolya később azt mondta, rosszul fogalmazott, nem hazaárulót, hanem házát árulót akart írni. A Facebook-bejegyezést azóta törölték, a politikus bocsánatot viszont nem kért.

2014. november 21. 09:31

Ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere” – írta a Facebookon a hétfői tüntetések kapcsán Fodor Ibolya pécsi fideszes önkormányzati képviselő.

Fodor Ibolya közleményben reagált az RTL Klub megkeresésére. Azt írta: pontatlanul fogalmazott, „nem hazaárulókról, hanem a HAZÁT ÁRULÓKRÓL” van szó. „Mert az teljesen világos, hogy Pécsett (is) a baloldalhoz, vagy akár személyesen Gyurcsány Ferenchez köthető figurák állnak a tüntetések mögött, hol nyíltan, hol rejtőzködve” – fogalmazott.

A képviselő szerint nem volt szerencsés a megfogalmazása, de elnézést nem kért miatta.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. december 07. 09:21
Hol van itt a hír...?! Az lenne hogy valaki 11 évvel ezelőtt felfüggesztett büntetést kapott (a korábbi férje melletti bűnsegédlet miatt) ...? ...vagy hogy (ez a személy) "hazaárulót" írt a féjszbúkon...? Mindentől függetlenül: hazaárulók a HAZAÁRULÓK...
Willard
2014. november 21. 21:56
Kereshetnétek magatoknak egy megfelelő országot valahol, ahol a hasonló hazátlan szemetek összegyűlnek, választanak maguknak egy nyelvet, megírják a rövidke történelmüket és végre békén hagyják a magyarokat. Akikhez az égvilágon semmi közük.
Willard
2014. november 21. 21:17
Mi a baj? Rálépett a ballibberek tyúkszemére? Aki szaros és szarosnak nevezzük, az ne kiabáljon, hanem mosakodjon. Kozmopolita, hazátlan csürhe.
Soma
2014. november 21. 21:08
Majd legközelebb valaki lefasisztázza, antiszemitázza őket valaki, aztán egy-egy lesz. Unalmas, hülyegyerekeknek való baromságokból élnek meg emberek, miközben Goodfriend nem győz pénzt kapni a sikerért. Mikor tér már észhez ez a nemzet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!