Albérlők

2014. december 12. 14:46

Még ma is, amikor már a huszonegyedik századba fordultunk, egy-egy ember dönthet milliók sorsáról. Pedig végül semmi sem marad az övék. És semmi nem lesz a miénk.

2014. december 12. 14:46
Nyerges Csaba

Még ma is, amikor már a huszonegyedik századba fordultunk, egy-egy ember dönthet milliók sorsáról. Pedig végül semmi sem marad az övék. És semmi nem lesz a miénk. Tudjuk jól, hogy a Földet is unokáinktól kaptuk kölcsön. Ahelyett, hogy a megőrzésével törődnénk, a pusztításán buzgólkodunk.

Az ukrán válság hamar túlnőhet a határokon és veszélyes, világméretű konfliktussá válhat. Mégis csönd van. Vihar előtti csönd. Pedig milyen kevés elég lenne a megoldáshoz. A párbeszéd. Annak felismerése, hogy tényleg semmi sem a miénk. Csak albérlők lehetünk ezen a Földön. Mindannyian.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
talán
2014. december 12. 17:49
A kép alapján először azt hittem, hogy az a pm-es görény, de tévedtem. Azért nem nagyot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!