Heti Válasz: Médiabefektető lesz Habony Árpád

2015. március 25. 15:29

A Heti Válasz új lapszámában járja körül a jobboldali médiaátalakulás hátterét: a titokzatos háttérember Habony Árpádból médiabefektető válhat, Győri Tiborral és Liszkay Gáborral szervezhetik meg az új, kormányközeli médiát.

2015. március 25. 15:29

A Heti Válasz csütörtöki lapszámában a jobboldali médiaátalakításról ír. A lap szerint a projekt központjában egy új holdingcég áll majd, amelyet Habony Árpád kormány körüli háttérember, valamint a Miniszterelnökség államtitkári karából tavaly kikerült Győri Tibor vesz majd a nevére. Győri annak idején közelről menedzselte a Napi Magyarország létrehozását és a Magyar Nemzettel való összeolvasztását.

Az új médiaholdinghoz tartozik majd egy közéleti véleményportál Via.hu néven; egy ingyenes terjesztésű, a Helyi Téma világát átörökítő félbulvár hetilap, esetleg egy rádió, valamint egy üzleti hírportál, amely a Napi Gazdaság jelenlegi stábjára épül majd – írja a Heti Válasz.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. december 10. 14:11
Az ún: "bal" - oldalnak, és a hibahatáron álló liberáltaknak a létjogosultságát felülprezentáló vagy meghaladó TV-s támogatottsága van, a jobbiknak semmi. A közvéleménykutatási adatok mégis azt mutatják, hogy az internet korában kontraproduktív ha a televízóskészülékekből akármilyenirányú propaganda folyik. Akármennyi új csatornát indíthatnak állami, vagy magán projektben, nem lesz olyan jelentős hatása, mint annak idején a hírtv megjelenése volt. Ez a korszak lezárult a tvnéző választók törzsfejlődésében. Minél jobban erőltetik a rögeszmefuttatásokat, annál jobban fognak az emberek az alternatív hírforrásokból tájékozódni.
választópolgár
2016. december 10. 14:10
A fidesz média olyan mint a viccben a feleség, akit rajtakap a hazaérkező férj egy másik férfival az ágyban: - drágám ez nem az aminek látszik. Te most a szemednek hiszel vagy nekem?
na még ez is
2015. április 28. 19:53
Ugye mekkora varázsló ez az Árpi gyerek. Magyarország legjobban éldegélő munkanélkülije.
bini
2015. március 26. 21:14
Úgy látszik, hogy a HV is retteg, de Borokai is utobbi időben igencsak elveszitette a súlykot, és elfelejtette, hogy 2002 es vereség után elöszőr a HirTv-t grüdolhatta, majs a HV megerösitését köszönheti Orbán személyes kiállásának. Szerintem tisztába van azzal ha Orbán a jobboldali polgári szimpatizánsainak balamelyik médiát fígyelmükbe ajánlja az a média felfút a piacon is. Borokai is tudja ezt, s most savayú a szöllö.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!