A TV2 kérjen bocsánatot!

2015. április 27. 13:42

Jelenleg a TV2 egy ország előtt azt mondja, hogy az teljesen rendben van, ha egy férfi negyven percig bizonyíthatóan zaklat egy nőt, aki másnap sírva meséli el a történteket.

2015. április 27. 13:42
Román Balázs

Kedves TV2! Meg kell nézni a videót, meg kell nézni a lány arcát, a mimikáját, a kézmozdulatait, meg kell hallgatni a szavakat, amiket kimondott és nincs több kétely. Onnantól kezdve a kérdés nem az, hogy volt-e erőszak, hanem hogy egy ilyen esetben mit kezd egy felelős médiacég.

Első lépésben mondjuk azonnal közbelép. Ott a helyszínen. Valaki csak be volt osztva ügyeletre, és nézte a monitort. Ha ezt valami furcsa okból nem tette meg, akkor másnap, amikor a szerkesztők felébrednek, már akkor kellett volna lépni. Mondjuk azonnal dönteni a játékos kizárásáról. Összecsomagolni a cuccait és kivinni a repülőtérre. Utána lett volna még kb. három hónap kitalálni, hogy miképpen mesélődik el ez a csúnya sztori a műsorban.

Hogy ez nem történt meg, jelzi, hogy a műsor gyártójának és megrendelőjének sincsen rendben az immunrendszere, amivel hosszabb távon valamit nyilván kezdeni kell, de most nem is ez a kérdés. Hanem az, hogy amikor újságcikk lett az ügyből, akkor sem indult el a kármentés. Pedig ki lehett volna állni a nyilvánosság elé azzal, hogy hibáztunk. Ebben az esetben én a játékos mellett biztosan elővettem volna azt a tartalmi embert, aki a műsorért felelős. Lehorgasztott fej, beismerő nyilatkozat, a következmények vállalása. Akkor is úgy emlékeztünk volna erre a műsorra, hogy ebben volt a gyökér, aki erőszakoskodott a lánnyal. Így viszont azért kicsit más a helyzet.

Jelenleg a TV2 egy ország előtt azt mondja, hogy az teljesen rendben van, ha egy férfi negyven percig bizonyíthatóan zaklat egy nőt, aki másnap sírva meséli el a történteket.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. május 22. 19:28
Ilyen típusú műsort nézni jellemhiba.
Akitlosz
2015. április 30. 00:18
"Meg kell nézni a videót" Meg az anyád valagát kell megnézni, de gerinctelen propagátor! NEM KELL TV2-T NÉZNI! Felőlem élő egyenes adásban kibelezheti anyádat a TV-2, akkor sem nézem meg, szaros negatív reklámozó tahó! Csinálja az ingyenreklámot a TV2-nek, s közben úgy tesz, mintha háborogna. Minek nézi azt a műsort, ha elvileg nem tetszik neki? Az ilyenek tartják életben, ha nem néznék, akkor nem lenne ilyen műsor.
KannibálTatárÚr
2015. április 28. 14:46
Balázs úr! A TV2 műsora SZERKESZTETT. Ez azt jelent, hogy a két alanynak ki lett osztva a szerep. Ezt a szerepet játszották. Eszedbe jutna egy krimi után a felfedett gyilkos SZINÉSZT dutyiba küldeni?
vigyor
2015. április 28. 14:46
A szerkesztett nem ezt jelenti. Azt jelenti, hogy nem mindent adnak le. Szó sincs arról, hogy a szerkesztett egyenlő lenne az eljátszottal vagy a megrendezettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!