Válasz.hu: Az MSZP alapítványa kiszáll a Népszabadságból

2015. április 29. 15:34

Napokon belül a Mediaworks tulajdonába kerülthet az MSZP Szabad Sajtó Alapítványának Népszabadság Zrt.-beli közel 28 százalékos részesedése – értesült a Válasz.hu.

2015. április 29. 15:34

A Válasz.hu információi szerint napokon belül a Heinrich Pecina osztrák üzletember érdekeltségébe tartozó Mediaworks megszerezheti az MSZP Szabad Sajtó Alapítványának közel 28 százalékos részesedését is a Népszabadság Zrt.-ben. A lap egyébként eddig is a Mediaworks-portfólióba tartozott, de eddig az alapítvány „blokkoló” részesedése miatt nem rendelkezhetett szabadon vele. A Válasz.hu szerint a Mediaworks-csoport dolgozik azon is, hogy a Népszabadság Zrt. Dolgozóinak Kulturális, Szociális Segélyező Egyesületének 1,4 százaléknyi, illetve a munkatársak 0,1 százaléknyi közös tulajdonú részvényét is megszerezze, vagyis 100 százalékos tulajdonossá váljon.

Az MSZP Szabad Sajtó Alapítványának elnökét, Kránitz Lászlót megkereste az ügyben a Válasz.hu, de egyelőre nem kívánt reagálni az értesülésre.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. április 30. 03:52
Ezeken már az sem segítene, régesrég elkárhoztak már.
néhai Ch.Pilot
2015. április 30. 03:52
Bocs, de a Szabadnép osztrák tulajdonban éppúgy magyargyalázó lap lesz, mint eddig. Szerintem éppen ezért veszik meg a habsburg-ivadékok, mert ebben profi.
Brigadéros
2015. április 30. 03:51
...Ez kevés...az újságíróknak is át kellene esniük ördögűzésen...:)
Cassi
2015. április 30. 03:51
Miért kellene őket kirúgni? Csupa régi, megbízható, tapasztalt elvtárs. Ha közlik velük, hogy holnaptól az Altus Zrt. fújja a passzátszelet mint a baloldal új vezető ereje, akkor a következő számtól mindenki beáll az új szélirányba és kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!