PM: Egy vagány miniszterelnök felmondaná a paksi hitelt

2016. február 17. 14:46

A PM-es Torda Bence szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök semmitmondó tárgyalási tervvel utazott Moszkvába. A politikus elmondta: egy „vagány” magyar miniszterelnök, „aki nem azért szaladt ki Moszkvába, hogy letérdeljen Putyin elnök elé”, felmondaná a paksi bővítésről, valamint a 3-as metró kocsijainak orosz felújításáról szóló szerződést.

2016. február 17. 14:46

A Párbeszéd Magyarországért szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök semmitmondó tárgyalási tervvel utazott Moszkvába, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozzon. Az ellenzéki párt szóvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, nem várnak érdemi bejelentést és nem is reagálnak majd a két politikus délutáni sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Tordai Bence arról beszélt, hogy egy „vagány” magyar miniszterelnök, „aki nem azért szaladt ki Moszkvába, hogy letérdeljen Putyin elnök elé”, felmondaná a paksi bővítésről, valamint a 3-as metró kocsijainak orosz felújításáról szóló szerződést. Emellett felszólíthatná Vlagyimir Putyint, hogy hagyja abba azt az ukrajnai agressziót, amelyik még mindig veszélyezteti Ukrajna területi egységét, miközben a harcokban sorra esnek el kárpátaljai fiatalok – tette hozzá.

A politikus szerint a kormányfő elmondhatná, hogy Oroszországnak abba kell hagynia a „kettős játékot” Szíriában, hogy lemondanak a magyar-orosz légitársaság elindításáról és közölhetné, nem kérünk abból, hogy Oroszország támogatja az európai és a magyar szélsőjobboldalt.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2016. február 17. 17:51
Ezért nem fog a baloldal soha újra kormányra jutni.
Területvédő
2016. február 17. 16:16
Amerikai tartótisztjeik elvárásának megfelelően őrjöngenek az áramellátásban az ország függetlenségét biztosító beruházás ellen. Erről szól a PaksII miatti őrjöngésük. Minél szűkebb mozgástere legyen az országnak - ez a céljuk. Ha még ebben a kérdésben (áramellátás) is zsarolható az ország, az lényegében a 90%-os kiszolgáltatottságot teljes kiszolgáltatottsággá teszi. A PM nevű magyarellenes gittegylet ebben érdekelt.
Orvosok és mérnökök
2016. február 17. 15:34
Vicces, hogy a PM-es Szigetvari (a fikazabalo) nyakig benne volt a gyurcsanyi fele IMF hitelben, azt nem mondana fel a barom allat. Ha viszont profitot termelo biznisz van, akkor azt felmondana.
Morgen
2016. február 17. 15:15
A vagány Bence meg le is lőné Putyint, ha azt szájjal lehetne! :D Ilyeneket fizetünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!