Magukra kértek közbeszerzési vizsgálatot az MNB alapítványai

2016. május 13. 12:00

Saját magukra kértek vizsgálatot a Közbeszerzési Döntőbizottságtól a jegybank alapítványai. Kérelmüket az alapítványok azzal indokolták, hogy az ajánlatkérői minőség megítélésével kapcsolatban kialakult vitás helyzet megnyugtató rendezése érdekében fordultak a döntőbizottsághoz.

2016. május 13. 12:00

A Pallas Athéné Alapítványok önkéntesen kérelemmel fordultak pénteken a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz (KDB), amelyben kérik az eddigi gyakorlatuk felülvizsgálatát és egyben indítványozzák az ajánlatkérői státuszukkal kapcsolatos döntéshozatalt – közölték az alapítványok pénteken az MTI-vel. Kérelmüket az alapítványok azzal indokolták, hogy az ajánlatkérői minőség megítélésével kapcsolatban kialakult vitás helyzet megnyugtató rendezése érdekében fordultak a döntőbizottsághoz.

Közleményükben azt írták: a Pallas Athéné Alapítványok álláspontja szerint az Alkotmánybíróság március 31-i döntése szükségessé teszi az eddigi beszerzési gyakorlatuk felülvizsgálatát, és mivel az alapítványok a törvények előírásai szerint járnak el, szükségszerűnek érzik, hogy a Közbeszerzési Döntőbizottság vizsgálja meg és hozzon döntést az eddig gyakorlatukkal és a jövőbeni beszerzési tevékenységükkel kapcsolatban.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. május 14. 12:55
Minden törvényes volt! Ha nem, akkor majd állítanak a törvényen. Visszamenőleges hatállyal. Na és?
=nessuno=
2016. május 13. 16:03
Nevetséges. Meglepő eredményre ne számítson senki.
kukagyerek
2016. május 13. 15:00
Csak hogy megnyugtassák az idióta birkákat!
valmue
2016. május 13. 14:21
Nyilván a vizsgálat eredménye is matócsinál van már.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!