Üresek a CBA-k Nógrád megyében

2016. szeptember 07. 08:41

Hivatalosan nem tudni, hogy mi a probléma, de hetek óta hiányoznak az alapvető élelmiszerek a Palóc Nagyker által üzemeltetett CBA-k és Prímák polcairól.

2016. szeptember 07. 08:41

Hetek óta nem lehet hozzájutni alapvető élelmiszerekhez Nógrád megye településein azokban a CBA-kban és Prímákban, amelyeket a Palóc Nagyker üzemeltet. A vásárlók emiatt elégedetlenek, miközben a dolgozók is féltik az állásukat, akikből nincs kevés: a cégnél 1300-an dolgoznak. 

Hogy mi lehet a baj, azt hivatalosan nem tudni, mivel a vállalat az RTL Klub többszöri megkeresése után sem nyilatkozott.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roger
2016. szeptember 10. 08:28
Az már nem is feltünő hogy üressek a polcok!Az már sokkal inkább, hogy a palócz nagyker nem fizette ki a munkavállalók munkabérét!!!!!
Vidėken újrakezdő
2016. szeptember 09. 07:31
egyszermentes = vegyszermentes
Vidėken újrakezdő
2016. szeptember 09. 07:30
Heves megyében több településen hasonló a helyzet. Nagyon kevés pénzből élnek tömegek. Ha 50 Ft-tal olcsóbb a kenyér, már külön elsétálnak a pékhez. A kis húsbolt termékeiről tudják, hogy hol készül a kolbász, ki süti a tepertőt. Aki felismeri, hogy tévénézés helyett érdemes háztájival (kert, állatok)foglalkozni, az ritkán jár boltba, pláne multihoz. Cserélnek, ajándékoznak egymás között, s közben még az egészségüket is védik az egészséges, helyben termesztett, egyszermentes termékekkel.
balagee
2016. szeptember 07. 12:12
Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy a dolog nem cégspecifikus hanem régió. A CBA-nak semmi baja, csak ennek a rossz sorsú környéknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!