Ilyen volt a tüntetés a Kossuth téren

2016. október 09. 13:31

Bárhol Európában szükség van ilyen újságra, de itt Magyarországon abszolút szükség van ilyen újságra – mondta Murányi András, a Népszabadság főszerkesztője szombaton a Kossuth téri tüntetésen, amelyről az Euronews tudósított.

2016. október 09. 13:31

„Bár már évek óta láthatjuk a sajtószabadság erőteljes nyirbálását, ellehetetlenítését a különböző sajtóorgánumoknak, de ez most sok” – fogalmazta meg véleményét egy tüntető a szombat esti Kossuth téri tüntetésen.

„Hogy egy újságot ennyire ellehetetlenítsenek egyik napról a másikra, ez szerintem semmilyen demokráciában nem fordulhat elő” – mondta egy másik demonstráló.

A tüntetésen természetesen a Népszabadság szerkesztősége is kint volt. Murányi András főszerkesztő így fogalmazott az Euronews tudósítójának: „Bárhol Európában szükség van ilyen újságra, de itt Magyarországon abszolút szükség van ilyen újságra, ezen dolgozom e pillanatban, tárgyalásban állok a Mediaworks vezetőségével”.

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. október 10. 04:09
Piac megmondja mire van szükség .
Akitlosz
2016. október 09. 22:37
Remélem, hogy megpusztul végre a kommunista párt és diktatúra újságja!
cutcopy
2016. október 09. 21:01
Esti hírlap, Kurír, Ludas Matyi stb megszűnése senkinél nem verte ki a biztosítékot..?
GV0917
2016. október 09. 21:00
Kíváncsi vagyok, hogy az Euronews az újságégetést is belevette a "jelentésébe?" Vagy azt már letagadták precízen tárgyilagos "hírkotyvasztók"? Mert úgye a Fidesz közeli Magyar Idők egy kötegét elégették. A sajtótermékek elégetése miatt kivégzett Kolozsvári Borcsa Mihály mosolyog!Ecce homo socialisticus! Ja,ha már szolidárisak vagyunk kedves professzor H.H.F- az elbocsájtott légió újságégetőivel is egyetértünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!