Nem tudták felvenni a munkát a Népszabadság újságírói

2016. október 10. 10:28

A Népszabadság újságírói vasárnap megpróbáltak bejutni a lap székházába, de nem engedték be őket. A főszerkesztő szerint egyértelmű, hogy politikai döntés miatt függesztették fel a lapot.

2016. október 10. 10:28

Vasárnap kora délután a Népszabadság újságírói, ahogy korábban mindig, megpróbálták felvenni a munkát, hogy elkészítsék a hétfői lapszámot. A lap munkatársait azonban még csak be sem engedték az épületbe. 

Murányi András, a Népszabadság főszerkesztője, valamint a szakszervezet és az üzemi tanács képviselői mehettek csak be a székházba tárgyalni a menedzsmenttel, de az egyeztetés eredménytelenül zárult. A hétfői szám nem jelenhet meg és a NOL.hu sem indult újra.

Pető Péter főszerkesztő-helyettes szerint gyáva puccs, ami történt. Míg a főszerkesztő Murányi azt mondta el egy rögtönzött sajtótájékoztatón: politikai döntésből függesztették fel a lapot, és most már csak azon dolgoznak, hogy a kiadó biztosítsa a Népszabadság eladását.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2016. december 10. 14:31
Politikai lap kockázata, hogy beszüntetik.
Vén Csataló
2016. október 19. 03:48
Eftársak! A gyár már rég nem a népé. Pláne nem a firkászoké.
balbako_
2016. október 13. 09:17
Úgy is nagy gyakorlatuk van a szarban turkálásban a szippantókocsi kezeléshez csak egy gyorstalpaló kell nekik és az ember és a hasznos munka találkozik.
kulakman
2016. október 11. 22:09
Ez az egész tényleg a gaz Orbán műve lehet , ki másé , hogy elterelje a figyelmet a migráncsválságról ami ugye a vesztes választás után szinte tálcán lett neki felkínálva! A tüntikézők meg miért nem osztrákiában nyomulnak , igaz hogy ha ennyien állnak a néphazudók oldalán mennyi lehet ellenük ,hisz az otthon maradottak meg egyetértenek vele, talán, legalábbis a libsi logika szerint? Vagy a kiváló államháztartási adatok zavarhatják még a képet mert 15 éve nem volt jó adat de ez úgy látszik nem hír , nyamvadt népszabó az igen!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!