Szigorítottak és vizsgálják, ki hekkelte meg Orbán mondatait

2016. december 26. 12:33

„Nem csak a pedagógusok bére, hanem a kórházi hullák száma is emelkedik” – a Fejér Megyei Hírlapban efféle betoldásokkal jelent meg az interjú, amelyet az immár a Mediaworks-höz tartozó Pannon Lapok Társasága készített Orbán Viktorral. A PLT elnézést kér, vizsgál és szigorít.

2016. december 26. 12:33

 Közleményben kért elnézést a Pannon Lapok, amiért „ismeretlenek” meghamisították Orbán Viktorral készített interjújukat. A vidéki lapcsoportból konkrétan a nyomtatott Fejér Megyei Hírlap adott olyanokat a Orbán szájába, amiket a miniszterelnök nem mondott.

Az RTL Klub híradója telefonon érte utol a lapot kiadó Pannon Lapok Társaságának ügyvezető igazgatóját, Kázmér Juditot, aki a televíziónak azt mondta, támadás érte őket: vagy egy dolgozó volt, vagy kívülről hekkelték meg a számítógépes rendszerüket. Ezt továbbra is vizsgálják, és bár vannak részeredményeik, azonban azt nem feltétlenül szánják a nyilvánosságnak. Legalábbis Kázmér úgy fogalmazott: „nem érezzük úgy, hogy a nyilvánosság elé tudunk lépni ezekkel az eredményekkel”.

A híradóban elmondták, a lapkiadónál szigorítottak a belső rendszeren. A miniszterelnök sajtósa nem szeretett volna reagálni a megváltoztatott interjúra.

Az eltérések az eredeti interjúhoz képest a következők voltak (a betoldásokat, amelyeket a miniszterelnök a valóságban nem mondott, dőlttel, kövérrel jelöljük):

- „Nem csak a pedagógusok bére, hanem a kórházi hullák száma is emelkedik

- „Magyarország azért stabil ország a forrongó nyugati világban, mert mi kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekelt minket

- „...minél többen találjanak vissza a karácsony pogány értelméhez.

- „A korrupciós vád mint lejárató politikai eszköz teljes mértékben megszokottá vált. Mi is használjuk.”

 

Összesen 409 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:24
Ságvári elvtárs, ebből rád ismerek!
Sulammit
2019. szeptember 09. 11:33
Vicces kedvedben vagy ma is, Csápi! "Rövid volt ez a látogatás, mindössze két éjszakát töltött Teréz anya az iskolanővéreknél. Bár szívében már egy alapítás tervével érkezett, erre akkor még nem volt lehetőség, hiszen a hivatalos álláspont szerint Magyarországon ekkor nem létezett szegénység. 1989-ben viszont már négy nővért is hozott magával a rendalapító, és a Szeretet Misszionáriusai azóta megszakítás nélkül tevékenykednek Magyarországon." http://www.magyarkurir.hu/hirek/30-eve-jart-az-iskolanovereknel-boldog-kalkuttai-terez-anya
Sulammit
2019. szeptember 09. 11:33
Ha jársz szentmisére, akkor tudod, hogy minden templomban élelmiszergyűjtés volt. Ráadásul, nem ugyanabban az időben, vagyis ha, vasárnaponként másikba mentél mindegyikbe vihettél élelmiszereket. Az a Caritas gyűjtött, amelyik, ha ezt akár 1989 előtt tette volna, börtönbe csukták volna a plébános atyákat. Mert ugye minden templomnak van Caritas közössége.
Anti Komcsi
2017. május 05. 22:12
Ennyit tud a balliberális és csőcselékellenzék média
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!