Egy éve történt a „kopasz-ügy”

2017. február 23. 12:31

Pontosan egy évvel ezelőtt történt, hogy néhány kopasz alak megakadályozta az MSZP-s Nyakó Istvánt, hogy elsőként adja be népszavazási kezdeményezését a vasárnapi boltzárral kapcsolatban.

2017. február 23. 12:31

Emlékező videót készített az MSZP a tavaly február 23-ai „kopasz-ügyről”, amikor több kopasz férfi egy idős nő „érdekében” akadályozta, hogy az MSZP-s Nyakó István elsőként adhassa be saját népszavazási kezdeményezését a vasárnapi zárva tartásról. 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egri Marika
2017. február 25. 10:24
Pontosan emlékszem a videóra. Nyakó mozdult volna, de néhány fiatalember eléje állt. Csak annyit kellett volna tennie, hogy ipiri- picirit tolakodik. Mennyire volt jó, hogy ezután az MSZP kigyót békát kiabált a Fideszre. Nyakó élhehetlenségére világított rá a videó. Végül még nemzeti ünnep lesz az MSZP alulmaradása. Jó, hogy nem lett több milliárdért szavazás. Most jobb, hogy vasárnap is nyitva tartanak?
pacal68
2017. február 24. 19:22
nem történt törvénysértés, az egész az mszp mübalhéja volt.
noMores
2017. február 24. 14:44
Az igazi demokrata orban beszart a nepszavazas lehetosegetol. Diktaturak szoktak ilyen ocsmanyak lenni. Ezt csak a nagyon suttyo ostobak probalnak meg kimagyarazni.
pot_ember
2017. február 24. 13:26
Elitélem a kopaszokat (azokat akik ott voltak) De ha nincsenek ott akkor Nyakóék udvariasn előre engedték volna az idősődő hölgyet aki így meg előzte őket? Vagy elé álltak volna, és akkr Ő lett volna felháborodva? Akkor is lett volna ilyen nagy hírértéke? Nem úgy kellett az MSZP-nek ez a balhé mint egy falat kenyér, hogy még évfordulós megemlékezést is tartanának? Nemzeti ünnep is lesz Nyakó bátor fellépése? Csak úgy felmerült bennem, objektíven hogy nézne ki a dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!